USD
EURO
ALTIN

Belediyeden haşereye karşı önlem!

Belediye temizlik işleri müdürlüğü ekiplerince her yıl olduğu gibi bu yılda yaz aylarında halkın sağlığını tehdit eden başta karasinek, ve sivrisinek ve diğer haşere karşın lavrasit ilaçlaması gerçekleştirdi. Ekipler kent merkezi ve kırsal mahallelerde dere yatağı,foseptik çukurları,sulama kanalları,rogar,park alanlarında ilaçlama çalışması yaptılar.   Fuat ARSLAN BOZOVA- Yaz aylarında toplum sağlığını tehdit eden sivrisinek, karasinek ve […]

Belediyeden  haşereye karşı önlem!
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Belediye temizlik işleri müdürlüğü ekiplerince her yıl olduğu gibi bu yılda yaz aylarında halkın sağlığını tehdit eden başta karasinek, ve sivrisinek ve diğer haşere karşın lavrasit ilaçlaması gerçekleştirdi.
  • Ekipler kent merkezi ve kırsal mahallelerde dere yatağı,foseptik çukurları,sulama kanalları,rogar,park alanlarında ilaçlama çalışması yaptılar.

 

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Yaz aylarında toplum sağlığını tehdit eden sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı İlçe genelinde Belediye Temizlik İşleri müdürlüğü ekipleri  lavra üremelerine karşın çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.  Ekipler, dereler, sulama kanalları, fosseptikler,rögarlar, park ve bahçelerde ilaçlama çalışması yaparak vatandaşların sağlığını ön planda tutuyor. Su birikintilerinde üremeye başlayan sivrisinek başta olmak üzere karasinek ve diğer haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye ekipleri, vatandaşların rahat ve huzurlu bir yaz mevsimi geçirebilmeleri için ilaçlama çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

HALK SAĞLIĞI İÇİN ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR

Belediye Ekiplerince Kent merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerdeki dere yatakları başta olmak üzere rogar, ve birikmiş sulak alanlarında ürüyecek olan karasinek ve sivrisineklere karşın ilaçlama çalışmalarını titizlikle sürdürürken, ilaçlama ile ilgili vatandaşlardan da olumlu tepkiler geldiği öğrenildi. Vatandaşlar, ‘ özellikle yaz aylarında bizlere büyük ızdırap çektiren ve sağlık açısından bizleri tehdit eden karasinek ve sivrisinek olmak üzere diğer haşerelere karşın belediyemizi yapmış olduğu ilaçlama ve önlemleri bizleri son derece sevindirmiştir. Bu konuda çalışmalarını esirgemeyen başta belediye başkanımız Suphi Aksoy ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz’ dediler.

FACEBOOK YORUMLARI