USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy; ‘Kapımız her zaman muhtarlarımıza ve halkımıza açık’

Geçtiğimiz hafta içerisinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Suphi Aksoy,tüm mahalle muhtarların taleplerini dinledi. Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanı Aksoy, göreve geldiği ilk günden bugüne kadar yapılan hizmetleri ve yapılacak olan hizmetleri muhtarlarla paylaştı.   Fuat ARSLAN Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, sorun ve […]

Başkan Aksoy;	‘Kapımız her zaman muhtarlarımıza ve halkımıza açık’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Geçtiğimiz hafta içerisinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Suphi Aksoy,tüm mahalle muhtarların taleplerini dinledi.
  • Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanı Aksoy, göreve geldiği ilk günden bugüne kadar yapılan hizmetleri ve yapılacak olan hizmetleri muhtarlarla paylaştı.

 

Fuat ARSLAN

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi. Bozova Belediyesi olarak bugüne kadar yapılan ve yapılacak hizmetleri muhtarlarla paylaşan Başkan Aksoy, muhtarların kendisine ilettiği sorun ve taleplerin takipçisi olacağını söyledi.Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ilçede görev yapan muhtarların şikâyet, talep ve önerilerini dinlemek üzere düzenli olarak muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Belediye meclis toplantı salonunda bir kez daha merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile buluşan Başkan Aksoy’a, Belediye Başkan Yardımcıları İlhan Ziro, Mahmut Arslan, Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Halil Akcan, Ali Ekinci ve Belediye teknik ekipleri eşlik etti.

BAŞKAN AKSOY: KAPIMIZ HER ZAMAN MUHTARLARA VE HALKIMIZA AÇIK

Başkan Aksoy, muhtarlarla yaptığı toplantıda bugüne kadar yapılan hizmetleri ve bundan sonraki yapılacak hizmetler için bilgi alış verişinde bulundu. Bugüne kadar vermiş oldukları tüm sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirten Başkan Aksoy, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar projelendirdiğimiz ve hizmet noktasında verdiğimiz sözlerin yüzde yetmişini en kısa sürede yerine getirdik” dedi.Başkan Aksoy, dünyayı etkisi altına alan pandemi salgın hastalığı nedeniyle bazı çalışmalarda yavaş ilerlerken zamanında bitirildiğini de vurgulayarak, “Her şeye rağmen Belediye olarak bugüne kadar gerek hizmetlerimizde gerekse projelerimizde ödün vermeyerek ilçemize ve halkımıza hizmet etme noktasında gece gündüz demeden aralıksız olarak çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Bugün muhtarlarımızla yapmış olduğumuz toplantıda tüm muhtarlarımızın taleplerini, isteklerini ve sorunlarını dinledik. Biz büyük bir aileyiz, her zaman kapımız muhtarlarımıza, STK’larımıza ve halkımıza açıktır. Bugün toplantımıza katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman şahsım ve Belediye olarak hizmet noktasında emirlerindeyiz” şeklinde konuştu.Bozova Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Ziro da, Belediye olarak bugüne kadar yapılan hizmetleri sunum şeklinde muhtarlarla paylaştı.Muhtarlar toplantısı ile ilgili olarak muhtarlar adına bir açıklamada bulunan Bozova Muhtarları Dayanışma Dernek Başkanı Hicabi Demir, taleplerini ve sorunlarını dinleyen Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’a teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLARI