USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy sahada incelemelerde bulundu

Belediye Başkanı Suphi Aksoy bulduğu her fırsatta gerek kent merkezinde gerekse kırsal mahallelerde devam eden çalışmaları yerinde inceliyor. Belediye Başkanı Suphi Aksoy bugüne kadar her mahalleye eşti hizmet anlayışı ile hizmet ettiklerin belirterek, ‘ Kılçık mahallemizde devam eden Parke ve bordur taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.   Fuat ARSLAN Bozova Belediyesi Hizmet alanında her mahalleye […]

Başkan Aksoy sahada incelemelerde bulundu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Belediye Başkanı Suphi Aksoy bulduğu her fırsatta gerek kent merkezinde gerekse kırsal mahallelerde devam eden çalışmaları yerinde inceliyor.
  • Belediye Başkanı Suphi Aksoy bugüne kadar her mahalleye eşti hizmet anlayışı ile hizmet ettiklerin belirterek, ‘ Kılçık mahallemizde devam eden Parke ve bordur taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Fuat ARSLAN

Bozova Belediyesi Hizmet alanında her mahalleye eşit hizmet anlayışı ile proje ve çalışmalarını aralıksız sürdüren Bozova belediyesi en son kırsal Kılçık  mahallesinde yapımı devam eden parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Kılçık (Akveran) kırsal mahallesinde devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy beraberinde Belediye Başkan yardımcısı Abdüsselam Öncü, Belediye Meclis üyesi Mehmet Akcan ile birlikte Kılçık kırsal mahallesinde devam eden parke taşı döşeme çalışmaları sonrasında, yazılı basın açıklamasında bulunan Başkan Suphi Aksoy; ‘göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Bozova kent merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerimizde belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarımız devam etmektedir. Bugün Kılçık (Akveran) mahallesinde devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledik. Bu mahallemizde devam eden çalışmalar hakkında Fen İşleri müdürlüğümüz ve diğer birim müdürlerimizden çalışmalar hakkından bilgiler aldık. İnşallah bu mahallemizde devam eden parke ve bordur taşı döşeme çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Mahallemize ve mahalle sakinlerimize şimdiden hayırlı olsun’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI