USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy Halkla iç içe

Belediye Başkanı Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden bugüne bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aksoy esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde gerek belediye çalışmalarını gerekse halkın sıkıntılarını istişare ederek ziyaretlerini sürdürüyor. Fuat ARSLAN Belediye Başkanı Suphi Aksoy, göreve geldiği ilk günden bugüne gerek Bozova ilçe merkezinde olsun gerekse kırsal mahallelerde esnaf ve […]

Başkan Aksoy Halkla iç içe
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Belediye Başkanı Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden bugüne bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aksoy esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde gerek belediye çalışmalarını gerekse halkın sıkıntılarını istişare ederek ziyaretlerini sürdürüyor.

Fuat ARSLAN

Belediye Başkanı Suphi Aksoy, göreve geldiği ilk günden bugüne gerek Bozova ilçe merkezinde olsun gerekse kırsal mahallelerde esnaf ve halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Suphi Aksoy, ziyaretlerinde gerek belediyenin çalışmalarını gerekse vatandaşların sorun istek ve taleplerini dinliyor, ve sorunları yerinde çözüme kavuşturmak adına belediyenin gerekli birimlerine talimatlar veriyor. Belediye başkanı Suphi Aksoy geçtiğimiz hafta içerisinde kent merkezinde Sanayi caddesinde esnafları ziyaret ederek onlarla hasbihal etti. Başkan Aksoy ziyaret ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, ‘ her bulduğum fırsatta halkımızla birlikte olmak ve halkımızın sorunlarını sevinçlerini paylaşmak adına ziyaretlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bugün sanayi bölgesinde esnafımızla yaptığımız ziyarette esnaflarımızın sorunlarını dinledik. Sorunlarının yanı sıra göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar belediye olarak yapmış olduğumuz hizmetleri de halkımızla paylaştık. Görev süresince halkımıza ve vatandaşlarımıza verdiğimiz tüm sözlerimizi bir bir yerine getirirken, hizmetlerimizde ara vermeden daha güzel projeleri ilçemize kazandırma adına da halkımızın ve esnaflarımızın görüşlerini aldık. İlçemizi inşallah halkımızın desteği ile gelmesi gereken noktaya getireceğiz’ dedi. Esnaf ziyaretleri ile ilgili olarak esnaflar ise, ‘ her zaman bizleri ziyaret ederek sorunlarımızı dinleyen ve bizlerle istişarelerde bulunan Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’a teşekkür ediyoruz. Halk ve esnaf olarak her zaman başkanımızın yanındayız. Bugüne kadar başkanımız ilçemize kazandırmış olduğu hizmet ve projeler göz önündedir. Bunları inkar edemeyiz. Başkanımız bugüne kadar verdiği tüm sözlerini bir, bir yerine getirmiştir. Başkanımıza ve ekibine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz’ dediler.

FACEBOOK YORUMLARI