USD
EURO
ALTIN

Anadolu lisesinden bir ilk

Gençlik ve spor bakanlığınca okullar arası kapsamında düzenlenen futbol şampiyonasında tarihinde bir ilke imza attı. Okullar arası futbol turnuvasında Şanlıurfa Genelinde katılan okullar arasında finalde Şanlıurfa spor okuluna 2-0 mağlup olurken, büyük bir başarıya imza attı. Şanlıurfa İl genelinde düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında İlk ikiye girerek bölgesel futbol turnuvasına adını yazdırdı.   Fuat ARSLAN […]

Anadolu lisesinden bir ilk
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Gençlik ve spor bakanlığınca okullar arası kapsamında düzenlenen futbol şampiyonasında tarihinde bir ilke imza attı. Okullar arası futbol turnuvasında Şanlıurfa Genelinde katılan okullar arasında finalde Şanlıurfa spor okuluna 2-0 mağlup olurken, büyük bir başarıya imza attı.
  • Şanlıurfa İl genelinde düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında İlk ikiye girerek bölgesel futbol turnuvasına adını yazdırdı.

 

Fuat ARSLAN

Bozova’da ilk defa bir okul, Gençlik ve Spor bakanlığınca okul sporları kapsamında düzenlenen futbol şampiyonasında final maçı oynadı.Bozova Anadolu lisesi bu kapsamdaki organizasyonda finale ilçedeki maçların tamamını kazanarak ilçe şampiyonu olduktan sonra da ildeki 3 eleme maçını kazanarak finale yükseldi.Finalde Şanlıurfa Spor Lisesine 2-0 yenilmesine rağmen ilde ikinci olarak bölgesel grup maçlarına katılarak ilimizi temsil etme hakkı kazandı.

ANADOLU LİSESİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Eğimde olduğu gibi sportif alanda da Bozova ilçesi ismi her geçen gün ön plana çıkmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şanlıurfa İl genelinde düzenlenen futbol turnuvasında 86 lisesinin katılımı ile gerçekleşen turnuvada Bozova Anadolu lisesi tüm okullar arasında adını finale yazdırarak büyük bir başarıya daha imza attı. Geçtiğimiz hafta içerisinde Şanlıurfa Spor okulu ile çıktığı final maçında her ne kadar spor okuluna 2-0 mağlup olurken adını bölgesel okullar turnuvasına adını yazdırdı. 11 Nisan şehir stadyumunda oynanılan final maçı sonrasında Şanlıurfa spor Gençlik spor müdürlüğü tarafından Anadolu Lisesi öğrencilerine madalyaları takdim edildi. Bozova Anadolu lisesinin futbol turnuvasında göstermiş olduğu başarı ile ilgili olarak bir yazılı açıklamada bulunan Okul Müdürü Mehmet Dağtekin, ‘ okul olarak ilçemizi temsil etmenin gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Okul olarak futbol turnuvasında büyük bir başarı elde eden futbol takımımızı gerek okul idaresi olarak gerekse ilçe adına tebrik ediyorum. İnşallah bölgesel ligde de aynı başarıyı göstererek ilçemizi temsil edeceğiz. Turnuvaya katılan tüm takımları ve okul takımımızı tebrik ediyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI