USD
EURO
ALTIN

75.MTAL ŞAMPİYON

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Ligin son maçında kendi evinde Yenice spor ile karşılaşan 75 MTAL spor kulübü maça hızlı başladı. Maçın ilk dakikalarında 1-0 öne geçen 75.Mtal spor ilerleyen dakikalarda rakibin geliştirdiği bir pozisyonda duruma eşitliği getirdi. 90 dakika sonunda maçı 6-2 kazanan 75 MTAL spor kulübü hem maçı kazanmanın hem de bu maç ile birlikte […]

75.MTAL ŞAMPİYON
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Ligin son maçında kendi evinde Yenice spor ile karşılaşan 75 MTAL spor kulübü maça hızlı başladı. Maçın ilk dakikalarında 1-0 öne geçen 75.Mtal spor ilerleyen dakikalarda rakibin geliştirdiği bir pozisyonda duruma eşitliği getirdi. 90 dakika sonunda maçı 6-2 kazanan 75 MTAL spor kulübü hem maçı kazanmanın hem de bu maç ile birlikte şampiyonluk kupasını kaldırmasını bildi. Bir sezon boyunca ligde tüm rakiplerine farklı galibiyet ile noktalarken, ligde büyük bir başarı gösterdi. Hemen hemen tüm maçlarını galibiyetle noktalayan 75. MTAL spor kulübü bir sezon sonunda şampiyonluk kupasını kazan taraf oldu.

BOZOVA DA BİR İLK DAHA YAŞANDI

Şanlıurfa 2. Amatör spor kulübünde mücadele veren 75, MTAL spor kulübü lige hızlı başladı. Ve ligi öyle tamamladı. Bir sezon boyunca sergilediği futbolla gerek taraftarların gerekse tüm spor severlerin gönlünde taht kuran Bozova 75. MTAL spor kulübü geçtiğimiz hafta içerisinde kendi evinde kendi seyircisi önünde oynadığı son lig maçında Yenice spor karşısında 6-2 galibiyet ile şampiyonluğu elde eden taraf oldu. Bozova spor dallarında hep ilklere imza atmaya devam ederken, en son olarak futbolda 75. MTAL spor Kulübü Bozova’nın adını adeta altın harflerle futbolda yazdırmayı bildi. Ömer Yıldırım başkanlığındaki 75. MTAL spor kulübü bu yıl kurulmasına rağmen bir çok köklü ve eski spor kulüplerini geride bırakarak ilk sezonda şampiyon olmayı bildi. Sezon boyunca takımını yalnız bırakmayan başta kulüp başkanı Ömer Yıldırım ve yönetimi sezon sonunda takım gibi sevinen taraf oldular. Önümüzdeki sezon üst ligde ve gurupta mücadele verecek olan 75 MTAL spor kulübü yeni sezonda da büyük bir başarı elde etmeye şimdiden hazırlanıyor. Şampiyonluk ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan 75 MTAL spor kulübü başkanı Ömer Yıldırım, ‘ ligin ilk maçında sezonun son maçına kadar bizimle beraber olan başta Bozova Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Zekeriya Göker, Kamu Kurum ve Kuruluş amirleri, yönetimime bize sponsor olarak destek veren gönüldaşlarımıza ve en önemlisi tüm taraftarlarımıza şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI