USD
EURO
ALTIN

Neden durduruldu

Bozova’nın en işlek caddeleri olan Atatürk ve Sanayi caddelerinde prestij cadde çalışması adı altında üç ay önce başlatılan çalışmalarda alt yapı çalışmaları tamamlanırken, üst yapı ve asfaltlama içinde yapılan çalışmalar EDAŞ’a takıldığı öğrenildi. EDAŞ enerji hatlarını yer altına alacağı bilgisi ile büyükşehir belediyesi asfaltlama çalışmalarına ara verdiği öğrenildi. Asfaltlama çalışmalarının bir an önce başlatılması için […]

Neden durduruldu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

YOLBozova’nın en işlek caddeleri olan Atatürk ve Sanayi caddelerinde prestij cadde çalışması adı altında üç ay önce başlatılan çalışmalarda alt yapı çalışmaları tamamlanırken, üst yapı ve asfaltlama içinde yapılan çalışmalar EDAŞ’a takıldığı öğrenildi. EDAŞ enerji hatlarını yer altına alacağı bilgisi ile büyükşehir belediyesi asfaltlama çalışmalarına ara verdiği öğrenildi. Asfaltlama çalışmalarının bir an önce başlatılması için esnaf ve halk tarafından dört gözle bekleniliyor.

BOZOVADA HİZMET ATAĞI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bozova’nın en önemli caddeleri olan Çatak, Dörtyol ve Sanayi caddelerindeki prestij caddesi çalışmalarının altyapısı tamamlandı. Tüm ilçelerdeki çalışmaları bizzat takip eden Başkan Nihat Çiftçi "Bozova, kent merkezine yakın olma hesabı ile bizim için önemli bir yere sahiptir. Bozova ilçemizi cazibe merkezi haline getirmek adına Büyükşehir olarak çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmekteyiz. Bozova hizmet alanında hak ettiği hizmetleri alacaktır. Bozova halkımız hizmetlerin en güzeline layıktır’ şeklinde değerlendirme yaptı.

FACEBOOK YORUMLARI