USD
EURO
ALTIN

MUSTAFA YAŞAR:GELECEK NESİLLER İÇİN SEN BEN YOK BOZOVA VAR

2001 Ağustos ayında kurulan AK Partiye ilk defa Bozova ilçesinde kurucu üye olarak partisine gönül veren Mustafa Yaşar 2002’den 2014 yılına kadarda bu görevde yer aldı. Görevi süresince AK Parti, 3 Kasım 2002 yılında Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ilk olarak katıldığı genel seçimlerde yüzde 34,28 oy oranıyla tek başına iktidara gelmişti.Bu seçimde beş yıl sonra […]

MUSTAFA YAŞAR:GELECEK NESİLLER İÇİN SEN BEN YOK BOZOVA VAR
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

2001 Ağustos ayında kurulan AK Partiye ilk defa Bozova ilçesinde kurucu üye olarak partisine gönül veren Mustafa Yaşar 2002’den 2014 yılına kadarda bu görevde yer aldı. Görevi süresince AK Parti, 3 Kasım 2002 yılında Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ilk olarak katıldığı genel seçimlerde yüzde 34,28 oy oranıyla tek başına iktidara gelmişti.Bu seçimde beş yıl sonra 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan 23. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde yüzde 46,58 oy oranıyla ikinci kez tek başına iktidara gelmişti.12 Haziran 2011’de halk bu kez 24. Dönem Milletvekilleri Genel Seçimleri için sandık başına gitti. Bu seçim ayrıca 34 yıldan sonra Türkiye’nin “erken” yapılmayan ilk genel seçimi olarak kayıtlara geçti. AK Parti bu seçimde de yüzde 49,83 oy oranıyla yine tek başına iktidara gelmiş oldu.Mustafa Yaşar en uzun ilçe başkanlığı görevinde bulunan başkanlar arasında yer aldı. AK Partide 3 dönem görev süresi yerinde dört dönem ilçe başkanlığı yaptı. Görev süresince 3 genel seçim 2’de yerel seçimde görev yaptı. Şanlıurfa il Genelinde 2011 yılında yapılan yerel seçimlerinde tek belediye başkanlığı kazanan ilçe Bozova ilçesi olmuştu. Mustafa Yaşar döneminde AK Parti adeta en iyi dönemini yaşamıştı.

EFSANE BAŞKAN GERİ DÖNÜYOR

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerinde AK Partiden Belediye Başkan Adayı Adayı olan Mustafa Yaşar. Bozova’da yeniden AK Partinin oylarının çıtasını daha da yükseltmek adına aday adayı olduğu belirtirken, ‘Belediyecilik alanında Bozova İlçemize en iyi hizmetleri sunma adına tüm partideki yönetim ve partiye gönül vermiş olan halkımızla yeniden bir doğuş oluşturacağız. Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar sürekli olarak partime bağlı kaldım. Gerek görevim döneminde gerekse benden sonraki ilçe başkanları ve yönetiminin başarılı olması için bana düşen görevi de yerine getirme adına mücadelemi verdim. Hiçbir zaman partime küsmedim. Aksine daha çok partime bağlılığım arttı. Önümüzde yerel seçimler var. Bozova’yı yeniden AK Partinin kalesi yapmak için bu uğurda ve yolda en iyi şekilde mücadelemi vereceğim. Belediye başkanlığı seçiminde bana adaylık verilmesi halinde herkesi kucaklayıcı ve ayrıştırıcı yapmadan seçim çalışmalarında bulunacağım. Bunu yaparken tabi ki şuanda mevcut olan tüm aday adayı arkadaşlarımla birlikte mücadele vereceğiz. Tek bir gayemiz ve amacımız olması gerekiyor. İlçemizde partimizin oyunu daha da yükseltmek ve seçimi en iyi şekilde kazanma adına takım ruhu ile çalışacağız.bunu yaparken de elbetteki her zaman halkımızın güvenini sağlama adına halkımızın bize vereceği destek ve heyecanla çalışacağız’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI