USD
EURO
ALTIN

Metruk binalar bir bir yıkılıyor

Bozova Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekiplerince Kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde bulunan ve kullanılmayan metruk binalar tek tek yıkılıyor. Fuat ARSLAN BOZOVA- Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Bozova merkez ve kırsal mahallelerinde bulunan ve kullanılmayan tüm metruk binalar bir bir yıkılıyor. Valilik tarafından alınan karar ile birlikte başta terk edilen ve kullanılmayan lojmanlar başta […]

Metruk binalar bir bir yıkılıyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekiplerince Kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde bulunan ve kullanılmayan metruk binalar tek tek yıkılıyor.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Bozova merkez ve kırsal mahallelerinde bulunan ve kullanılmayan tüm metruk binalar bir bir yıkılıyor. Valilik tarafından alınan karar ile birlikte başta terk edilen ve kullanılmayan lojmanlar başta olmak üzere ömrünü doldurmuş mevcut binalar başta olmak üzere vatandaşlarında kullanmadıkları metruk ev ve binalar yıkılıyor. Kentin farklı alanlarında bulunan metruk binalarda başta madde bağımlıların uğrak yerleri arasında bulunduğu gerekçesiyle şikayet konusu olan metruk binalar için harekete geçildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen metruk ev ve binaların  yıkım kararı aldı. Çalışma yapılacak bölgelerde gerekli önlemleri alan belediye ekipleri, tehlike arz eden yapıları iş makineleriyle yıkmaya başladı.

FACEBOOK YORUMLARI