USD
EURO
ALTIN

Kadınlara aile içi iletişim semineri

Bozova Belediyesi her alanda olduğu gibi sosyal belediyecilik alanında da çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Çok Amaçlı sinema ve toplantı salonunda kadınlara yönelik aile içi iletişim, sağlıklı beslenme ve obezite semineri düzenlendi.   Fuat ARSLAN Sosyal belediyecilik ilkesiyle, herkese eşit hizmet anlayışı ile hizmetlerini sürdüren Bozova belediyesi kadınlara yönelik olarakta çeşitli etkinlik ve seminerler […]

Kadınlara aile içi iletişim semineri
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Belediyesi her alanda olduğu gibi sosyal belediyecilik alanında da çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Çok Amaçlı sinema ve toplantı salonunda kadınlara yönelik aile içi iletişim, sağlıklı beslenme ve obezite semineri düzenlendi.

 

Fuat ARSLAN

Sosyal belediyecilik ilkesiyle, herkese eşit hizmet anlayışı ile hizmetlerini sürdüren Bozova belediyesi kadınlara yönelik olarakta çeşitli etkinlik ve seminerler düzenliyor. En son geçtiğimiz hafta içerisinde Belediye Çok amaçlı sinema ve toplantı salonunda düzenlenen aile için iletişim,sağlıklı beslenme ve obezite semineri düzenlendi. Düzenlenen seminere, Belediye Başkan Yardımcısı Abdüsselam Öncü’nün yanı sıra Bozova Büyükşehir Kadın Destek merkezindeki kadınlar ve ilçe merkezinde kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen seminerde aile içi iletişimin yanı sıra sağlıklı beslenme ve obezite ile ilgili bilgiler verilirken, seminer sonrasında seminer katılan kadınlar böylesi önemli bir seminerin düzenlenmesinde başta Belediye Başkanı Suphi Aksoy olmak üzere, Belediye Başkan yardımcısı Abdüsselam Öncü, Büyükşehir Kadın Destek Merkezi yöneticileri ve emeği geçen diğer kurumlara teşekkür ettiler.

 

FACEBOOK YORUMLARI