USD
EURO
ALTIN

Devletin ilk kapısı muhtarlıklardır

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığı tarafından her ay yapılan muhtarlar toplantısında tüm vatandaşların ve muhtarlıkların sorunları dile getiriliyor. Geçtiğimiz hafta Bozova Ziraat Odasında düzenlenen muhtarlarla istişare toplantısında, muhtarlar kendi mahallelerindeki sorunları dile getirirken, toplantıya başkanlık yapan Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker, Devletin ilk kapısı muhtarlıklardır. Muhtarlarımız günün 24 saati […]

Devletin ilk kapısı muhtarlıklardır
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığı tarafından her ay yapılan muhtarlar toplantısında tüm vatandaşların ve muhtarlıkların sorunları dile getiriliyor. Geçtiğimiz hafta Bozova Ziraat Odasında düzenlenen muhtarlarla istişare toplantısında, muhtarlar kendi mahallelerindeki sorunları dile getirirken, toplantıya başkanlık yapan Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker, Devletin ilk kapısı muhtarlıklardır. Muhtarlarımız günün 24 saati her zaman halkla buluşabilen onların sorunlarını dertlerini dinleyen kişilerdir. Muhtarlarımızın işi ne kadar zor olduğunu da çok iyi biliyoruz. Tüm vatandaşlarımızla aynı mesafede ve aynı şartlardayız. Her vatandaşımıza ulaşmak onlara dokunmak bizim asli görevimizdir. Bu görevin başında elbette ki muhtarlarımız ilk öncülük eden kişilerdir. Her talebi gerçekleştirme şansımız yok devletin imkanları doğrultusunda sorunların çözümü noktasında sizlerinde desteği ile bunu başaracağız’ dedi.

ASLİ İŞİMİZ İNSAN

Tüm vatandaşlarımıza ulaşmak ve onların sorunları dinlemek elbette ki asli görevimizdir. Bu doğrultuda muhtarlarımızın desteği her zaman bizim için önemlidir. Açıklamasında bulunan Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker, ‘ bugün burada düzenlediğimiz toplantımızda öncelikle hangi kurumumuzda iş yoğunluğu var vatandaşlarımız hangi kurumlara daha çok gelip iş görüyorlar öncelikle bunu tespiti ve vatandaşlarımızın işlerini en kısa sürede tamamlayıp gönül rahatlığı ile gittikleri kurumlarda ayrılmalarıdır. Kamu kurumlardaki yığılmaları gidermek ve daha iyi şartlarda tüm halkımıza hizmet etme adına eksiklikleri gidermektir hedefimizdir’ dedi.

AYNI PARAYLA DAHA ÇOK HİZMET YAPIYORUZ

Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, 2015 yılında belediye gelen para ne ise şimdi gelen para da aynıdır. Gelen tüm parayla daha fazla hizmet etmek için çalışıyoruz. Açıklamasında bulunarak, ‘ başta Bozova merkezdeki mahallelerimiz olmak üzere her mahalle bizim için önemlidir. Her mahallemize eşit hizmetler götürmek adına plan proje ve bütçe olanakları ile hizmet yapıyoruz. Hizmetlerimizin başında öncelikle ibadethaneler, eğitim kurumları gelmektedir. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Yükümüzün ne kadar ağır olduğunu biliyoruz. Onun için her zaman zamanı en iyi şekilde değerlendirmek imkanlar dahilinde çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Vatan,millet,bayrak,devlet aşkı ile halkımıza her zaman en iyi hizmeti sunma ilkesi ile çalışıyoruz’ dedi.

HALKIN SORUNLARINI İLK BİLEN SİZLERSİNİZ

Özellikle kırsal mahallelerdeki vatandaşların sorunlarını dertlerini en yakın bilen kişilerin mahalle muhtarları olduğunu belirten Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker, ‘ mahallenizdeki başta gariban kimsesiz, dul yetim ve yardıma muhtaç olan kişileri ilk tespit edecek olan siz muhtarlarsınız muhtarlarımız her vatandaşa ulaşarak onların sorunlarını ve dertlerini dinleyerek bize ilettikleri takdirde devletin şefkat elini o vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Hiçbir vatandaşımızın mağdur ve kimsesiz olmadıklarını kendilerine belirtmemiz gerekiyor. Onun için ilk olarak muhtarlarımızın bu konuda daha duyarlı ve daha seçici olmalarını istiyoruz’ dedi.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Göreve geldiği ilk günden bu yana gerek Bozova merkezde gerekse kırsal mahallelerde yapılan çalışmalardan dolayı Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker’e teşekkür eden mahalle muhtarları, ‘ göreve geldiği ilk günden bu yana özellikle hizmet noktasında her zaman kapısını vatandaşa ve biz muhtarlara açan kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Zekeriya Göker’e çok teşekkür ediyoruz. Sürekli olarak hizmet noktasında bizleri dinleyen ve halkın sorunları çözümü noktasında da bize destek olmaktadır. İlçemize belki de en iyi hizmeti sunan bir kaymakam ve belediye yönetimine sahibiz. Bizde bunun bilincindeyiz. Her zaman bizlere destek olan Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Zekeriya Göker ve tüm ekibine şahsımız ve halkımız adına teşekkür ediyoruz’ dediler.

FACEBOOK YORUMLARI