USD
EURO
ALTIN

CHP Bozova Belediye Başkan Adayı Müslüm Bayar;‘Çiftçimizin ve üreticimizin yanındayız’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA-  Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, haftalık olarak gerçekleştirilen basın toplantısını bu kez Şanlıurfa’da düzenledi. Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir ile CHP Şanlıurfa İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Düzenlenen basın toplantısına tül ilçe Başkanları başta olmak üzere ilçe belediye başkan adayları, parti […]

CHP Bozova Belediye Başkan Adayı Müslüm Bayar;‘Çiftçimizin ve üreticimizin yanındayız’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA-  Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, haftalık olarak gerçekleştirilen basın toplantısını bu kez Şanlıurfa’da düzenledi. Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir ile CHP Şanlıurfa İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Düzenlenen basın toplantısına tül ilçe Başkanları başta olmak üzere ilçe belediye başkan adayları, parti kurmayları katıldılar. Basın toplantısında gerek Bozova ilçe sorunlarını gerekse tarım merkezi olan Bozova’daki çiftçi ve üreticilerin sorunlarını dile getiren Bozova CHP Belediye Başkan Adayı Şıh Müslüm Bayar, her zaman halkımızın ve üreticilerimizin sorunlarını dile getiriyoruz. Umudumuz tüm sorunları kısa sürede çözüme kavuşturmak olacaktır. Bugün bizimle birlikte olan başta CHP grup Başkanı Özgür Özel’e Genel Başkan yardımcımız Veli Ağbaba, Şanlıurfa Milletvekilimiz Aziz Aydınlık’a teşekkür ediyorum. Düzenlenen toplantı çok iyi geçti. Bende ilçem adına belirlemiş olduğum tüm sorunları dile getirerek gerek Şanlıurfa’daki bürokratlara gerekse Ankara’da bakanlıklara ve mecliste çözüme kavuşturulması için öncülük ettim. İnşallah ilçemizin sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturacağız’ dedi.

HER ZAMAN HALKIMIZIN VE ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ

Ülkemizin içinde bulunduğu dar boğaz ve ekonomik sıkıntılar başta olmak üzere 31 martta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili olarak bir açıklamada bulunmak istiyorum. Diyen CHP Bozova Belediye Başkan Adayı Şıh Müslüm Bayar, ‘ülkemizin refahı huzuru güvenliği başta olmak üzere ekonomik olarakta 31 mart yerel seçimleri büyük önem arz etmektedir. Yerel seçimlerinde halkımızın bize vereceği güven oyu ile birlikte başta Bozova ilçemiz olmak üzere Şanlıurfa Güneydoğu Anadolu bölgesi tüm Türkiye’de aydınlık yarınlar için çalışacağız. Şunu unutmamak gerekir ki bir ülkenin kalkınması ve ekonominin büyümesi tarım,sanayi ve turizme bağlıdır. Ülkemizde maalesef son birkaç yıl içinde tarım yok olma noktasına gelmiştir. Üretimi olmayan ülkeler yok olmaya mahkumdur. Bugün pazarda sebze,meyve fiyatları değil, cep yakmayı artık midemizi de yakar oldu. Onun için 31 mart yerel seçimleri ülkemiz için büyük önem arz etmektedir. Bu seçimleri CHP olarak kazanırsak halkımız kazanmış olacak ilçemiz kazanmış olacak ilimiz kazanmış olacak ülkemiz kazanmış olacaktır’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI