USD
EURO
ALTIN

Canlı hayvan pazarında kar engeli!

Her hafta cumartesi günleri Bölgenin en büyük canlı hayvan pazarı olan Yaylak Hayvan pazarı yoğun kar yağışı ve buzlanma olumsuz hava şartları nedeniyle bu hafta kapalı tutuldu. Fuat ARSLAN Bozova, çevre ilçe ve şehirlerinde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle her hafta cumartesi günleri açık olan Yaylak Canlı Hayvan pazarı bu hafta kapalı tutuldu. Belediye tarafından […]

Canlı hayvan pazarında kar engeli!
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Her hafta cumartesi günleri Bölgenin en büyük canlı hayvan pazarı olan Yaylak Hayvan pazarı yoğun kar yağışı ve buzlanma olumsuz hava şartları nedeniyle bu hafta kapalı tutuldu.

Fuat ARSLAN

Bozova, çevre ilçe ve şehirlerinde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle her hafta cumartesi günleri açık olan Yaylak Canlı Hayvan pazarı bu hafta kapalı tutuldu. Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre,  ilçemizin ve bölgenin en büyük canlı hayvan pazarı olan Yaylak pazarını bu hafta kapalı tutmak zorunda kaldık. Canlı hayvan pazarına çevre mahalle ve ilçeler başta olmak üzere çevre illerden gelen vatandaşlarımız gerek kendi güvenlikleri için gerekse getirecekleri hayvanların zarar görmemesi adına bu kararı aldıklarını belirttiler.

 

FACEBOOK YORUMLARI