USD
EURO
ALTIN

Başkan Satıcı güven tazeledi

Bozova Şoförler ve Esnaf Odası Başkanı Mehmet Nihat Satıcı geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleşen Olağan genel kurulunda yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.   Fuat ARSLAN BOZOVA- Bozova’nın en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Bozova Şoförler ve Esnaf Odası Başkanlık seçimi yapıldı. Odada yapılan olağan genel kurulunda tek liste ile seçime gidilirken, seçime Bozova Belediye Başkanı Suphi […]

Başkan Satıcı güven tazeledi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Şoförler ve Esnaf Odası Başkanı Mehmet Nihat Satıcı geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleşen Olağan genel kurulunda yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

 

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Bozova’nın en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Bozova Şoförler ve Esnaf Odası Başkanlık seçimi yapıldı. Odada yapılan olağan genel kurulunda tek liste ile seçime gidilirken, seçime Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkanı Mehmet Şefik Bakay, Birlik yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. olağan genel kurulda yeniden güven tazeleyen Mevcut Başkan Mehmet Nihat Satıcı, ‘ bugün gerçekleştirdiğimiz Olağan Genel Kurul seçiminde bizleri yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanımız Suphi Aksoy olmak üzere Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkanımız Mehmet Şefik Bakay, Birlik yönetimine ve diğer oda başkanlarımıza, Kamu kurum ve kuruluş amirlerimize, STK’larımız, Delegelerimize ve tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Bugün yapılan genel kurulda yapılan seçimde yeniden seçilmem gerek üyelerimize gerekse ilçemize ve tüm halkımıza ilçemiz adına yapılacak hizmetler noktasında bende bana ve yönetimime düşeni fazlasıyla yerine getireceğiz’ dedi.

BİRLİK BAŞKANI BAKAY’DAN TEBRİK

Geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova Şoförler ve Esnaf Odası Olağan Genel Kuruluna katılan Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkanı Şefik Bakay, ‘bugün burada şoförler ve esnaf odası başkanlığı olağan genel kurulda bulunmaktan büyük bir memnuniyet duydum. Mevcut başkanımız Mehmet Nihat Satıcı’nın yeniden başkan seçildiği içinde kendisini ve yönetimini tebrik ediyorum’ dedi.

BAŞKAN AKSOY’DAN TEBRİK

Belediye Başkanı Suphi Aksoy Bozova Şoförler ve Esnaf Odası Başkanı olarak yeniden seçilen Mehmet Nihat Satıcı ve yönetimini tebrik etti. Başkan Aksoy odada düzenlenen Olağan genel kurula katılarak, yapılan seçim sonrasında mevcut Başkanın yeniden seçilmesi ile birlikte bir kez daha kendisini ve yönetimini tebrik etti.

FACEBOOK YORUMLARI