USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy öğrencilerle buluştu

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, bulduğu her fırsatta 7’den 77’ye herkesle bir araya gelerek hem sohbet ediyor,hem de talep ve isteklerini dinliyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Şehit Mehmet Taş Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenim gören öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.   Fuat ARSLAN BOZOVA- Belediye Başkanı Suphi Aksoy, geleceğimizin teminatı diye tabir ettiği gençlere ayrı […]

Başkan Aksoy öğrencilerle buluştu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, bulduğu her fırsatta 7’den 77’ye herkesle bir araya gelerek hem sohbet ediyor,hem de talep ve isteklerini dinliyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Şehit Mehmet Taş Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenim gören öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

 

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Belediye Başkanı Suphi Aksoy, geleceğimizin teminatı diye tabir ettiği gençlere ayrı bir önem veriyor. Bulduğu her fırsatta gençlerle buluşan Belediye Başkanı Suphi Aksoy, geçtiğimiz hafta içerisinde Şehit Mehmet Taş Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenim gören öğrencilerle AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Recep Çetintaş ve Şanlıurfa Büyükşehir Bozova Gençlik Merkezi Müdürü Murat Taşçı ile birlikte sohbet etti. Sohbette öğrencilerin taleplerini dinleyen Başkan Aksoy, gençlerle ayrı ayrı ilgilendiği görüldü. Sohbet sonrasında bir açıklamada bulunan Başkan Suphi Aksoy, ‘bugün bir araya geldiğimiz öğrenci kardeşlerimizle çok güzel bir sohbet ortamı oldu. Onlarla hem sohbet ettik, hem de taleplerini dinledik. Gençlerimize ayrı bir sevdam var onlarla bir araya geldiğimde ayrı bir sevinç yaşıyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte daha sık gerek gençlerimizle gerekse öğrencilerimizle bir araya gelerek onlarla hem dertleşecek hem de istek ve taleplerini dinleyeceğiz’ dedi. Okul ziyaretinde Belediye başkanı ile bir araya gelen öğrenciler ise, ‘ bugün bizlerle birlikte olup sohbet eden Belediye başkanımıza çok teşekkür ederiz. Başkanımıza istek ve taleplerimizi ilettik. O da istek ve taleplerimize sıcak baktı. Kendisine böylesi güzel hem ziyaret ve sohbet için teşekkür ediyoruz’ dediler.

 

FACEBOOK YORUMLARI