USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy iki aile arasındaki barışı sağladı

Kırsal Soğuk kuyu mahallesinde Polat ailesi arasında yaşanan husumeti barışla noktalayan Belediye Başkanı Suphi Aksoy oldu. Özel Haber BOZOVA/ Belediye Başkanı Suphi Aksoy soğuk kuyu mahallesinde Polat ailesi akrabalar arasında yaşanan husumeti daha önce yapmış olduğu görüşmelerle barışla noktalanması için iki aileyi bir araya getirerek barışı sağladı. Soğuk kuyu mahallesinde barışın sağlanması için aynı aileden […]

Başkan Aksoy iki aile arasındaki barışı sağladı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Kırsal Soğuk kuyu mahallesinde Polat ailesi arasında yaşanan husumeti barışla noktalayan Belediye Başkanı Suphi Aksoy oldu.

Özel Haber

BOZOVA/ Belediye Başkanı Suphi Aksoy soğuk kuyu mahallesinde Polat ailesi akrabalar arasında yaşanan husumeti daha önce yapmış olduğu görüşmelerle barışla noktalanması için iki aileyi bir araya getirerek barışı sağladı. Soğuk kuyu mahallesinde barışın sağlanması için aynı aileden olan her iki aileyi bir araya getirerek barışın sağlanması için girişimde bulunan Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un yanı sıra barışta Bozova İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Fatih Aksoy Mahalle muhtarları ve kanaat önderleri de hazır bulundu. Soğuk kuyu kültür evinde düzenlenen barışta her iki ailenin büyükleri bir araya getirilerek el çıkıştırılarak barıştırıldı. Barışta bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘ bu tür hadiselerin yaşanmamasını istiyoruz. İsterdik ki bu husumet için değil güzel bir beraberliğin güzel günler için bir araya gelmek olmasıydı. Her iki ailede akrabalar umudumuz bir daha bu tür olayların yaşanmamasıdır. Her iki ailede barış için bizleri kırmayarak geldikleri içinde kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca bu barışın sağlanması içinde başta mahalle muhtarımız olmak üzere çevre mahalle muhtarlarımız, ilçe devlet hastanesi başhekimimiz belediye meclis üyelerimiz ve kanaat önderlerimize de teşekkür ediyorum’ dedi. Barışta bir açıklamada bulunan İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Fatih Aksoy ise, ‘ her iki aileyi yakinen tanıyorum. Gönül isterdi ki bu hadise yaşanmasaydı. Bu hadise sonrasında her iki ailenin de barış taraftarı oldukları içinde kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür olaylar ne bölgemizde ne şehrimizde ne de ülkemizde yaşanır. Bundan sonra inşallah hep birlikte daha güzle günler için bir araya geliriz’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLARI