USD
EURO
ALTIN

Balıkçılara büyük destek

Bozova ilçe genelinde balıkçılıkla geçimlerini sağlayan balıkçılara balıkçı teknesi ve 20 HP tekne motoru desteği sağlanılıyor. Balıkçılara verilecek olan 16 Balıkçı teknesi ve 16 adet 20 HP tekne motoru Bozova Kaymakamlığı ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yürütücülüğünü, Ziraat Odası Başkanlığı ve Balıkçı kooperatiflerinin ortak olduğu,GAP Bölge kalkınma İdaresi başkanlığınca desteklenen proje hayata geçiriliyor.   […]

Balıkçılara büyük destek
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova ilçe genelinde balıkçılıkla geçimlerini sağlayan balıkçılara balıkçı teknesi ve 20 HP tekne motoru desteği sağlanılıyor.
  • Balıkçılara verilecek olan 16 Balıkçı teknesi ve 16 adet 20 HP tekne motoru Bozova Kaymakamlığı ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yürütücülüğünü, Ziraat Odası Başkanlığı ve Balıkçı kooperatiflerinin ortak olduğu,GAP Bölge kalkınma İdaresi başkanlığınca desteklenen proje hayata geçiriliyor.

 

Fuat ARSLAN

Atatürk Baraj gölet havzasında balıkçılık yaparak geçimlerini sağlayan balıkçılara büyük destek balıkçılara verilecek olan balıkçı teknesi ve 20HP tekne motoru ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su ürünleri Mühendisi Hakan Akgün, ‘ Bozova Kaymakamlığı ve Bozova İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün yürütücülüğünü, Bozova Ziraat Odası Başkanlığımızın, Dutluca-Yaslıca-Arıkök Su Ürünleri Kooperatifi ve Bozova Merkez Su Ürünleri Kooperatifinin de da ortak olduğu , GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nca desteklenen 900.000 TL bütçeli Bozova ilçesinde Su Ürünleri Avcılığının Alt Yapısının Güçlendirilmesi Projesi kapsamında toplamında 16 adet balıkçı teknesi ve 16 adet 20 HP tekne motoru Bozova ilçemize, balıkçımıza, su ürünleri camiasına kazandırıyoruz. Tekne ve motorların tedariğin de  bizlere yardımcı olan Bozova TKK ‘ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Projenin başından beri bizlere destek veren GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Bölge Müdürü Hemşehrimiz  Hasan Kılıç ve ekibine , kıymetli Kaymakamımız Akın ORUÇ Beyefendiye hususî olarak teşekkür ediyorum .

FACEBOOK YORUMLARI