USD
EURO
ALTIN

AK Partide değişim olacak mı

Abdullah POLAT BOZOVA- 2014 Yerel seçimler sonrasında Bozova AK Parti teşkilatında yaşanan değişim ile birlikte 2 genel seçim bir referandum seçimi geçiren mevcut AK Parti teşkilatı ile yeniden yola devam edilecek mi yoksa yeni bir oluşumla 2023’e taşıyacak kadrolar mı kurulacak büyük merak konusu oldu. AK Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye genelindeki tüm ilçe kongreleri […]

AK Partide değişim olacak mı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Abdullah POLAT

BOZOVA- 2014 Yerel seçimler sonrasında Bozova AK Parti teşkilatında yaşanan değişim ile birlikte 2 genel seçim bir referandum seçimi geçiren mevcut AK Parti teşkilatı ile yeniden yola devam edilecek mi yoksa yeni bir oluşumla 2023’e taşıyacak kadrolar mı kurulacak büyük merak konusu oldu. AK Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye genelindeki tüm ilçe kongreleri 19 Ağustos  12 Kasım tarihleri arasında yapılacağı öğrenilirken, Bozova İlçe kongresinin de büyük ihtimalle eylül sonu ekim ayı başında yapılması bekleniliyor. Tüm ilçe kongrelerinin ardında il kongrelerinin tamamlanması ile birlikte AK Partiyi 2023 taşıyacak yeni kadrolarda belirlenmiş olunacak.

MEVCUT YÖNETİMLE DEVAM MI TAMAM MI

Kamuoyunda mevcut yönetimin değişeceği ve yeni bir oluşumla Türkiye’yi 2023 taşıyacak kadroların belirleneceği öğrenilirken, alınan bilgiye göre de mevcut yönetimle yeniden yola devam edileceği öğrenildi. Büyük olasılıkla eylül ekim aylarında yapılacak ilçe kongresinde sürpriz yaşanmaması halinde mevcut yönetimle devam edileceği görülüyor.  Ak Parti tarafında 21 Mayıs’ta gerçekleşen 3. Olağan kongre sonucunda Ak Parti Genel Başkanlığına seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ının göreve başlaması ile Türkiye genelinde bulunan 81 il ve İlçede Kongreye gidiyor.Ak Parti Genel Merkezi tarafından Mevcut İl Başkanlarının istifalarının alınmasında ardından 19 Ağustos ile 12 Kasım tarihleri arasında Tüm İlçelerde Kongre yapılacak. Yapılacak olan kongrelerin ardına Türkiye’yi 2023’ e taşıyacak kadroların belirlenmesi için 25 Kasım 2017 ile 28 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılacak.

FACEBOOK YORUMLARI