USD
EURO
ALTIN

AK Parti adayları ne zaman açıklanacak

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde tüm gözler AK Parti İlçe adaylarına çevrildi. Cumartesi günü açıklanması beklenen 13 İlçe belediye başkan adaylarının ileriki bir tarihe neden alındı. Listelerde değişikliğime gidilecek. Listeler sil baştan mı yapılacak. Yoksa mevcut liste mi açıklanacak. Tüm bu soruların cevabı AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılacak olan […]

AK Parti adayları ne zaman açıklanacak
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde tüm gözler AK Parti İlçe adaylarına çevrildi. Cumartesi günü açıklanması beklenen 13 İlçe belediye başkan adaylarının ileriki bir tarihe neden alındı. Listelerde değişikliğime gidilecek. Listeler sil baştan mı yapılacak. Yoksa mevcut liste mi açıklanacak. Tüm bu soruların cevabı AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılacak olan değerlendirmeler sonrasında ileriki bir tarihte açıklanması bekleniliyor. Liste 19 Şubatta kadar mı açıklanmayacak. Yüksek Seçim Kuruluna en son 19 Şubatta verilmesi bekleniliyor.

NEDEN BU KADAR UZATILIYOR

AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan adaylarını Cumartesi günü Şanlıurfa’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş tarafından açıklanması beklenilirken, Numan Kurtulmuş’un rahatsızlığı nedeniyle ertelendiği açıklanırken, ilçe aday başkanlarının ileriki bir tarihe açıklanacağı belirtilirken, belirlenen listeler değişecek mi yoksa belirlenen listeler mi açıklanacak.

FACEBOOK YORUMLARI