İmsak Vakti 02:00
02:00
New York Times gazetesinin anma törenleri hakkındaki iddialarına yanıt veren ABD Başkanı Donald Trump, New York’taki Dünya Ticaret Merkezi’nde konuşma yapılmamasının genel bir prosedür olduğunu vurgulayarak basında yer alan iddiaları “yozlaşmış haber” olarak nitelendirdi.
Haberdeki iddiaları reddeden Trump, “New York Times’ın başarısız muhabiri, hem içten hem de dıştan çekici olmayan ve benim hakkımda çoğu muhabirden daha az şey bilen Maggot Hagerman, 11 Eylül’de New York’taki Dünya Ticaret Merkezi’ne konuşma yapmama izin vermedikleri için gitmeyeceğimi, bunun yerine Washington’daki Pentagon’a konuşmacı olarak gideceğimi uydurdu. Bu da tamamen yozlaşmış bir haber.” değerlendirmesinde bulundu.
Anma törenlerinin geleneksel yapısına ve kendi tutumuna değinen Trump, “Yıllar içinde New York’a birçok kez gittim ve hiç kimse konuşma yapmıyor, her zaman ‘ciddi bir tören’ oluyor! Maggot’un uydurduğu şeyi hiç düşünmemiştim bile, ayrıca konuşmamak da isterdim çünkü zaten sürekli konuşuyorum ve bu, kurbanları ve onların güzel aile üyelerini anma günü.” ifadelerini kullandı.
Hibya Haber Ajansı
Siyasetin Cilki Çıktı: Dün A, Bugün B!
1
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
7010 kez okundu
2
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5880 kez okundu
3
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1258 kez okundu
4
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1141 kez okundu
5
Erdoğan’dan Aydın Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalara ziyaret
1000 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.