İmsak Vakti 02:00
02:00
Konyaaltı Kaymakamı Rahmi Köse, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette sokak hayvanlarının korunmasına yönelik çalışmalar ve kurumlar arası iş birliği ele alındı.
Konyaaltı Belediyesi, ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesi, sağlık, bakım ve rehabilitasyon süreçlerinin yürütülmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kaymakam Rahmi Köse ile Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Müge Gezginci Ünsal, Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.
Ziyarette Kaymakam Köse ve Başkan Yardımcısı Ünsal, Konyaaltı’nda sokak hayvanlarının korunmasına yönelik çalışmaları değerlendirdi.

Köse, merkezde yürütülen çalışmalar ve tedavi süreçleri devam eden hayvanların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Konyaaltı Belediyesi’nin sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını da takip ettiğini belirten Köse, bu alanda ilgili kurumlarla birlikte hareket etmeye devam edeceklerini ifade etti.
Hibya Haber Ajansı
Koray GYO’nun İstanbul-İstanbul 3. Etap Projesi
1
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
7011 kez okundu
2
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5880 kez okundu
3
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1258 kez okundu
4
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1141 kez okundu
5
Erdoğan’dan Aydın Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalara ziyaret
1000 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.