USD
EURO
ALTIN

Okuma yazma bilmeyen kalmasın kampanyası

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan himayesinde Türkiye genelinde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında Bozova ilçesinde Bozova Halk Eğitim Merkezi ile Çok amaçlı toplum merkezi tarafından açılan kurslarda kursu başarı ile tamamlayanlara sertifikaları verildi. Sertifika törenine Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriye Göker ile eşi Süheyla Göker tarafından verildi. […]

Okuma yazma bilmeyen kalmasın kampanyası
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan himayesinde Türkiye genelinde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında Bozova ilçesinde Bozova Halk Eğitim Merkezi ile Çok amaçlı toplum merkezi tarafından açılan kurslarda kursu başarı ile tamamlayanlara sertifikaları verildi. Sertifika törenine Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriye Göker ile eşi Süheyla Göker tarafından verildi. İlk sertifika töreni Bozova Çok Amaçlı Merkezinde düzenlenen törenle verilirken, daha sonra ise Bozova Halk Eğitim merkezinde de sertifikalar verildi. Her iki kurumda açılan birinci ve ikinci kademe okuma yazma kursuna toplamda 60 kursiyer katılırken, çoğunun da bayan olması dikkat çekti. ÇATOM merkezinde 3 ay sürerken, Halk Eğitim Merkezinde ise aynı sürede tamamlandığı öğrenildi.

ÇİFTLERİN OKUMA YAZMA SEVİNCİ

Bozova Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan okuma yazma kursuna Karacaören mahallesinde katılan Mehmet ve Lütfiye Çakmak çifti törene katılan herkesin takdirini topladılar. Bozova Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen okuma yazma sertifika törenine katılan  Bozova Kaymakamı ve  Belediye Başkan V. Zekeriya GÖKER ve eşleri  Törende Kaymakam Göker kursu başarıyla bitiren kursiyerlere Kur’an-ı Kerim hediye etti. Diploma törenin Ardından Halk Eğitim Merkezine geçen GÖKER ve eşleri hanımefendi Bozova Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan Kur’an Kursunda görevli öğretmen ve kursiyerler tarafından Afrin Harekâtı ve terörle mücadele kapsamında şehit olan askerlerimiz ve güvenlik güçlerimizin aziz ruhları için düzenlenen Kur’an Tilavetine katıldılar. Burada konuşan Kaymakamımız Bozova Belediye Başkan V. Zekeriya GÖKER ve eşleri Hanımefendi Sayın Süheyla GÖKER aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine sabır dilediler.

FACEBOOK YORUMLARI