USD
EURO
ALTIN

Çiftçilere müjde

Hasat mevsiminin gelmesi ile birlikte ürünlerin hasat eden çiftçi ve üreticilerin ürünlerini daha yüksek fiyatla satmaları için Toprak Mahsulleri Ofisi alıcı oluyor. Bugünden itibaren alıma başlayacak olan Toprak Mahsulleri Ofisi Bozova temsilciliği tüm çiftçi ve üreticilerin ürünlerin almaya hazırlanıyor. Fuat ARSLAN Hububat alımında her zaman çiftçi ve üreticilerin yanında olan Toprak Mahsuller ofisi her yıl […]

Çiftçilere müjde
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Hasat mevsiminin gelmesi ile birlikte ürünlerin hasat eden çiftçi ve üreticilerin ürünlerini daha yüksek fiyatla satmaları için Toprak Mahsulleri Ofisi alıcı oluyor. Bugünden itibaren alıma başlayacak olan Toprak Mahsulleri Ofisi Bozova temsilciliği tüm çiftçi ve üreticilerin ürünlerin almaya hazırlanıyor.

Fuat ARSLAN

Hububat alımında her zaman çiftçi ve üreticilerin yanında olan Toprak Mahsuller ofisi her yıl olduğu gibi bu yılda çiftçi ve üreticilerin ürünlerini almaya hazırlanıyor. Bugünden itibaren başta Arpa ve Buğday olmak üzere ürün alımına başlayacak olan Bozova ajans müdürlüğü piyasaya göre daha yüksek fiyatla alacağı öğrenildi. Hiçbir çiftçi ve üreticinin ürününü satmakta mağdur olmaması için öncülük edecek olan Toprak Mahsulleri Ofisi Bozova ajans müdürlüğü tüm hazırlıklarını yaptığı öğrenildi. Konu ile ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulunan Ziraat Oda Başkanı Müslüm Okan, Toprak Mahsulleri Ofisinden tüm çiftçilerimize müjde Toprak Mahsulleri Ofisi Bozova ajans Müdürlüğü ile yaptığımız görüşme neticesinde bölgemizde hasadı i yapılan Arpa ve Buğday alımları bugünden itibaren alıma başlayacaktır. Buğday ,Arpa alim fiyatları piyasanın üzerinden alim yapılacağı sözünü aldık tüm çiftçilerimize hayırlı bol kazançlar getirmesini diliyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI