USD
EURO
ALTIN

Bozovalılar Hatipoğlu ile buluşuyor

Bozova Belediyesi her geçen gün yeniliklerine yenisin eklemeye devam ediyor. Ramazan ayında düzenlenen iftar programlar sonrasında Mevld-i Nebi haftası etkinlikleri çerçevesinde ünlü İlahiyatçı Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu’nu Bozova halkı ile buluşturmaya hazırlanıyor.     Bozova Belediyesi sosyal hizmet anlamında renk katmaya devam ediyor. Bahar ve Yaz ayları etkinliklerinden sonra Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle ünlü ilahiyatçı Prof.Dr. Nihat […]

Bozovalılar Hatipoğlu ile buluşuyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Belediyesi her geçen gün yeniliklerine yenisin eklemeye devam ediyor. Ramazan ayında düzenlenen iftar programlar sonrasında Mevld-i Nebi haftası etkinlikleri çerçevesinde ünlü İlahiyatçı Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu’nu Bozova halkı ile buluşturmaya hazırlanıyor.

 

 

Bozova Belediyesi sosyal hizmet anlamında renk katmaya devam ediyor. Bahar ve Yaz ayları etkinliklerinden sonra Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle ünlü ilahiyatçı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu 12 Ekim Çarşamba Saat 20.00’da Bozova Belediyesi Yeni Kent Meydan parkında vatandaşlarla bir araya gelecek. Programa Grup Mevlan’a ilahi grubu da eşlik edecek. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy yaptığı yazılı açıklamada “ Tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Mevlid kandilini en içten dileklerimle kutluyorum. Bu güzel haftada değerli Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hocamızı 12 Ekim Çarşamba Günü saat 20.00’da yeni kent meydan Parkımızda misafir edeceğiz. Belediye hizmetlerimizin yanı sıra sosyal Belediyecilik anlamında da en iyisini yapamaya gayret göstereceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bu güzel günde bu güzel programa bekliyorum.” Dedi.

FACEBOOK YORUMLARI