USD
EURO
ALTIN

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy; ‘Yaşanabilir bir kent oluşturabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz’

Geçtiğimiz hafta Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank’ı ziyaret ederek Bozova’da kentsel dönüşüm projesi dosyasını veren Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy; “yaşanabilir bir kent oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz’ dedi.   Kadir KÖSELER BOZOVA- Geçtiğimiz hafta başında Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank’ı  Şanlıurfa Milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Ali Cevheri, Halil […]

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy;	‘Yaşanabilir bir kent oluşturabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Geçtiğimiz hafta Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank’ı ziyaret ederek Bozova’da kentsel dönüşüm projesi dosyasını veren Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy; “yaşanabilir bir kent oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz’ dedi.

 

Kadir KÖSELER

BOZOVA- Geçtiğimiz hafta başında Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank’ı  Şanlıurfa Milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Ali Cevheri, Halil Özşavlı ve Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ile birlikte ziyarette bulunan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, “Daha yaşanabilir bir Bozova için var gücümüzle çalışıyoruz. Bozova ilçesinde kentsel dönüşümü hayata geçirmek adına kentsel dönüşüş dosyamızı teslim ettik. İnşallah kısa sürede ilçemizde kentsel dönüşüm projesini hayata geçirerek ilçemizi daha da modern ve güzel bir kent haline getireceğiz. ‘ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI