USD
EURO
ALTIN

Belediyeden 19 ayda 19 milyon TL’lik hizmet

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Belediye Başkan vekili olarak 1 ocak 2017 yılında kayyum olarak göreve başlayan Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker, tüm belediye ekipleri ile birlikte gece gündüz demeden Bozova kent merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerdeki halka eşit hizmet etme adına çalışıyor. Göreve geldiği ilk günden bu güne kadar belediye bütçesine gelen tüm parayı […]

Belediyeden 19 ayda 19 milyon TL’lik  hizmet
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Belediye Başkan vekili olarak 1 ocak 2017 yılında kayyum olarak göreve başlayan Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker, tüm belediye ekipleri ile birlikte gece gündüz demeden Bozova kent merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerdeki halka eşit hizmet etme adına çalışıyor. Göreve geldiği ilk günden bu güne kadar belediye bütçesine gelen tüm parayı hizmete ayıran ve hizmetleri ile göz dolduran Bozova Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker, kayyum belediyeleri arasında ilk sıralarda yer aldığı da öğrenildi.

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET

Bozova Belediyesi Bozova kent merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerdeki başta taziye evleri olmak üzere ulaşım, temizlik,alt yapı üst yapı,peyzaj sosyal tesisler ile göz dolduruyor. Her vatandaşa ve her mahalleye eşit hizmet anlayışı ile tüm belediye personelini günün 24 saatini hizmete vererek çalışan Bozova Belediyesi her alanda hizmette göz dolduruyor. Bugüne kadar 28 taziye evi, ilçe merkezine 5 halı saha ve basketbol sahası,4 büyük mahalleye halı saha,11 mahalleye oyun gurubu yaparken, hedef 30 mahalleye oyun gurubu yapmak olduğu öğrenildi. Bugüne kadar 200 kilometre stabilize yol çalışması yapılırken, yaklaşık olarak 420 bin parke döşemesi yapıldığı öğrenildi.

VATANDAŞLA İÇ İÇE

Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker, bulduğu her fırsatta esnaf ve halkı ziyaret ederek onların dertlerini sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Gecenin 11’de bile halkla buluşan Bozova Kaymakamı hizmet anlamında hiç taviz vermeden halkın istediği tüm hizmetleri bir bir belediye bütçesine uygun olarak yapıyor ve yapmaya da devam ediyor. Temizlik alanında başta Bozova merkez olmak üzere büyük mahallelerde tüm sokak ve caddeler bir bir temizlenirken, sivri sinek ve kara sinekle mücadele içinde hemen hemen her gün tüm mahallelerde ilaçlama yapılıyor.

EĞİTİME VE SPORA TAM DESTEK

Bozova Belediyesi başta eğitim olmak üzere her yaşta spor yapmak adına da her türlü desteğini sürdürüyor. Yeni eğitim öğretim yılı başında ilk ve orta okul öğrencilerine kırtasiye yardımının yanı sıra maddi durumu iyi olmayan öğrencilere de giyim yardımında bulundu. Öğrencilerin daha iyi bir eğitim almalarını ve kırtasiye eksikliklerini tamamladı. Bunun yanı sıra spor alanında her türlü desteğini veren Bozova Belediyesi  spor alanında Bozova’nın başarılara imza atmasında katkıda bulundu. Bunun yanı sıra üniversiteye hazırlanan öğrenciler için öğrenci eğitim merkezin açarak öğrencilerin sınavda başarılı olmaları sağlandı.

FACEBOOK YORUMLARI