USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy’dan çifte müjde

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Bozova için her geçen gün yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Aksoy, Bozova için hayati önem taşıyan doğalgaz ve işsizliği önleme adına Bozova ilçesine kazandıracağı fabrika için öncü oldu. Geçtiğimiz hafta covid-19 salgın hastalığına yakalanan Başkan Aksoy, Ankara’da temaslarında bulunamamıştı. Ancak Bozova için büyük önem arz eden her iki […]

Başkan Aksoy’dan çifte müjde
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Bozova için her geçen gün yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Aksoy, Bozova için hayati önem taşıyan doğalgaz ve işsizliği önleme adına Bozova ilçesine kazandıracağı fabrika için öncü oldu.
  • Geçtiğimiz hafta covid-19 salgın hastalığına yakalanan Başkan Aksoy, Ankara’da temaslarında bulunamamıştı. Ancak Bozova için büyük önem arz eden her iki projenin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri yaptığı görüşmeler sonrasında müjdeyi verdi.

Kadir KÖSELER

BOZOVA- Bozova Belediye başkanı Suphi Aksoy Bozova’nın en büyük iki sorununa adeta neşter vuruyor. Başkan Aksoy Bozova’ya doğalgaz ve işsizliği önleme adına Fabrika kurulması için öncü oldu. Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve Milletvekili Cevheri’nden Bozova’ya iki güzel proje Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy; Şanlıurfa Milletvekilimiz M.Ali Cevheri’ye ilettiğimiz Notlar ile iki güzel projeyi ilçemize inşallah kazandıracağız.- Bozova İlçemizde ‘Bozova İstihdam Odaklı Kapasite Geliştirme Projesi’ kapsamında bir fabrika binası için desteklerini istedik. Proje ile 3.500 m2’lik kapalı alanda 600 kardeşimize istihdam sağlanacaktır.- Talebimiz üzerine Bozova’ya Doğalgaz getirilmesi 2022 yılı yatırım programına alınmıştır.Belediye Başkanı Suphi Aksoy; öncelikle ilçemiz ile ilgili olarak hayata geçirmeyi düşündüğümüz her iki proje için sayın bakanlarımıza ve Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’ye ilçem ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum’dedi

HAYAL DENİLEN DOĞALGAZ BOZOVA’YA GELİYOR

Bozova’ya doğalgaz’ın geleceği hayalini gerçekleştiren Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ilçe merkezine Doğalgaz’ın gelmesi için geçtiğimiz hafta Ankara’ya gitmesi beklenilirken, ansızın yakalandığı covid-19 hastalığından dolayı gidememişti. Projeleri hayata geçirmek için Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri devreye girmesi ile birlikte hem doğalgaz hem de işsizliği önleme adına Bozova’ya kazandırılacak olan fabrika için protokoller imzalandığı öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLARI