USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy sanayi sorununu çözdü

Yıllardır Bozova için büyük önem arz eden Bozova Sanayi Sitesi sorununu Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy çözdü. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova’nın sanayi sorununu çözme noktasında gerek yerelde gerekse Ankara’da Sanayi ve Teknoloji bakanlığında yaptığı görüşmeler netice verdi. Başkan Aksoy en son olarak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin […]

Başkan Aksoy sanayi sorununu çözdü
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Yıllardır Bozova için büyük önem arz eden Bozova Sanayi Sitesi sorununu Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy çözdü. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova’nın sanayi sorununu çözme noktasında gerek yerelde gerekse Ankara’da Sanayi ve Teknoloji bakanlığında yaptığı görüşmeler netice verdi.
  • Başkan Aksoy en son olarak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin ile yaptığı görüşme sonrasında Bozova için büyük önem arz eden Sanayi sitesi sorununa son noktayı koydu.

 

İbrahim Halil KUŞ

BOZOVA-Bozova’nın adeta kaderini değiştirecek olan Küçük Sanayi Sitesi için büyük bir emek ve mücadele veren Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, bu soruna da son noktayı koydu. Göreve gelmeden önce gündemde olan ve bir türlü çözüme kavuşturulamayan Bozova Küçük Sanayi Sitesi yer tahsisi ve projesinin hayata geçirilmesi için en son Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı ile yaptığı görüşmede bu sorunu da çözüme kavuşturmuş oldu.

BAŞKAN AKSOYLA BOZOVA DEĞİŞİYOR

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy sadece belediyecilik hizmetlerini ilçeye kazandırma adına değil, ilçenin gelişmesi büyümesi ve hak ettiği yere gelmesi içinde proje ve çalışmalar yapmaya devam ediyor. Göreve geldiği ilk günden bu yana Bozova sanayi esnafını da yakından ilgilendiren Küçük Sanayi sitesi projesine son noktayı koydu. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘her zaman şunu söylerim. Yapamayacağım iş için söz vermem söz verirsem o sözü de mutlaka yerine getiririm. Ziraat Odası Başkanı ikende, İlçemizin Küçük Sanayi Sitesine kavuşturulması için mücadele verdim. Belediye Başkanı seçildikten sonra da Allah’a çok şükür ilçemiz için büyük önem arz eden Sanayi sitemizin yer tahsisi ve projesini de sonlandırdık. İnşallah kısa sürede Sanayi sitemizin yapılması için de ne gerekiyorsa yapacağım. Sanayi sitemizin yapılması ile birlikte sanayi esnafımızın daha rahat bir mekanda ve ortamda hizmet vermelerini sağlamış olacağız. Sanayi sitemiz şimdiden Bozova’mıza ve Sanayi esnafımıza hayırlı olsun’ dedi.

AKMANDAN BAŞKAN AKSOY’A TEŞEKKÜR

Küçük Sanayi sitesi Kooperatif Başkanı Yılmaz Akman, Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un Sanayi sitesi için yapmış olduğu girişimler nedeniyle teşekkür dileklerinde bulundu. Başkan Akman, ‘ Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar küçük sanayi sitesinin ilçede kazandırılması İçin büyük emek veren ve her zaman destekçimiz olan, son Ankara temaslarında Tarım ve Orman bakanı Bekir Pakdemirli, Bakan Yardımcısı Ayşin hanım ile görüşmeleri sonucun da sorunun çözülmesini sağlayan Bozova Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’a şahsım ve esnaf kardeşlerim adına teşekkür ederim’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI