USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy halkla buluşmaya devam ediyor

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, göreve geldiği ilk günden bugüne her zaman halkla iç içe halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Bulduğu her fırsatta gerek Bozova merkez gerekse kırsal mahallelerde halkla bir araya gelerek hem sohbet etmeyi hemde halkın sorunlarını ve taleplerini dinliyor. Kadir KÖSELER BOZOVA- Bozova Belediyesi Başkanı Suphi Aksoy seçildiği ilk günden bugüne bulduğu […]

Başkan Aksoy halkla buluşmaya devam ediyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, göreve geldiği ilk günden bugüne her zaman halkla iç içe halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Bulduğu her fırsatta gerek Bozova merkez gerekse kırsal mahallelerde halkla bir araya gelerek hem sohbet etmeyi hemde halkın sorunlarını ve taleplerini dinliyor.

Kadir KÖSELER

BOZOVA- Bozova Belediyesi Başkanı Suphi Aksoy seçildiği ilk günden bugüne bulduğu her fırsatta halkla ve esnafla buluşmasını sürdürmeye devam ediyor. Başkan Aksoy, geçtiğimiz hafta içinde Bozova kent merkezinde yapmış olduğu halk ve esnaf ziyaretlerinde hem sohbet etmeyi ihmal etmedi. Hem de halkın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Başkan Aksoy halka ve esnaflara bugüne kadar yapılan hizmetleri ve bundan sonra yapılacak olan hizmetleri de anlattığı öğrenildi. Başkan Aksoy, her zaman halkımızla ve esnaflarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Halkımız ve esnaflarımıza yapacağımız ziyaretlerin yanı sıra Belediyede kapımız günün her saatinde tüm halkımıza açıktır. Halkımız istediği zaman belediyeye gelerek istek ve taleplerini iletebilirler.

FACEBOOK YORUMLARI