USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy Bayramdan halkla buluştu

Belediye Başkanı Suphi Aksoy tam kapanma dönemine denk gelen Ramazan bayramında sokağa çıkamayan başta çocuklar olmak üzere yaşlıları ziyaret ederek bayramlaştı. Kadir KÖSELER BOZOVA-Pandemi sürecinde yaşanan tam kapanma ile birlikte ramazan bayramını doya doya kutlayamayan başta çocuklar olmak üzere yaşlı ve hastaları evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Suphi Aksoy, hem bayramlarını tebrik etti. Hem de […]

Başkan Aksoy Bayramdan halkla buluştu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Belediye Başkanı Suphi Aksoy tam kapanma dönemine denk gelen Ramazan bayramında sokağa çıkamayan başta çocuklar olmak üzere yaşlıları ziyaret ederek bayramlaştı.

Kadir KÖSELER

BOZOVA-Pandemi sürecinde yaşanan tam kapanma ile birlikte ramazan bayramını doya doya kutlayamayan başta çocuklar olmak üzere yaşlı ve hastaları evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Suphi Aksoy, hem bayramlarını tebrik etti. Hem de hasta olan yaşlılar başta olmak üzere kapanma sürecinde açık bulunan esnafları da ziyarette bulundu. İlk olarak bayram namazı çıkışında namazdan çıkan vatandaşlarla sosyal mesafeyi göz önünde bulundurarak bayramlaştı. En çok bayram sevincini yaşamak isteyen çocukları da unutmayan başkan Aksoy evleri önünde bekleyen çocuklarla da bayramlaşmayı ihmal etmedi.

FACEBOOK YORUMLARI