İmsak Vakti 02:00
02:00
Kanada Dışişleri Bakanı Anita Anand, The Hip grubunun müzik mirası ve kendi öğrencilik yıllarına dair değerlendirmelerde bulundu.
Grubun Kanada toplumundaki önemini vurgulayan Anand, “The Hip, birçok Kanadalının, özellikle de grubun Ontario, Kingston’da kurulduğu dönemde orada bulunanların tarihinin bir parçası olan birçok anının müziği olmuştur.” dedi.
Kendi üniversite yıllarından örnek veren Anand, “Benim için bu, Gord Downie ve The Hip’in üniversite pub’ında çaldığı Queen’s Üniversitesi’ndeki Alfie’s’te geçirdiğim akşamları da içeriyor.” ifadelerini kullandı.
Anand, açıklamasını “En sevdiğim şarkı ‘New Orleans Is Sinking’ ve hala harika anılarımı canlandırıyor.” sözleriyle tamamladı.
Hibya Haber Ajansı
Doruk Yoğurtçuoğlu’ndan altın madalya
1
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
7011 kez okundu
2
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5880 kez okundu
3
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1258 kez okundu
4
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1141 kez okundu
5
Erdoğan’dan Aydın Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalara ziyaret
1000 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.