USD
EURO
ALTIN

AK Parti İl Başkanı Kırıkçı;‘her zaman çiftçimizin yanındayız’

Özellikle Bozova ilçe genelinde geçtiğimiz günlerde tarımsal alanda yaşanan enerji sorununa çözüm bulan AK Parti İl Başkanı Abbdurrahman Kırıkçı, çiftçi ve üreticiye enerji sorununun giderildiği müjdesini verdi.   Fuat ARSLAN Tarımsal alanda çiftçiyi yakından ilgilendiren sulamada yaşanan enerji kesintisine AK parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı devreye girerek bu sorunu kısa sürede çözüme kavuşturdu. Özellikle Bozova […]

AK Parti İl Başkanı Kırıkçı;‘her zaman çiftçimizin yanındayız’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Özellikle Bozova ilçe genelinde geçtiğimiz günlerde tarımsal alanda yaşanan enerji sorununa çözüm bulan AK Parti İl Başkanı Abbdurrahman Kırıkçı, çiftçi ve üreticiye enerji sorununun giderildiği müjdesini verdi.

 

Fuat ARSLAN

Tarımsal alanda çiftçiyi yakından ilgilendiren sulamada yaşanan enerji kesintisine AK parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı devreye girerek bu sorunu kısa sürede çözüme kavuşturdu. Özellikle Bozova ilçe genelinde tarımsal alanda ekimlerin yapılması ile birlikte sulama suyununu can damarı olan enerji kesintisine kısa sürede çözüm üreterek, enerjinin yeniden verilmesi için görüşmelerde bulunan İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, ‘her zaman halkımızın ve üreticimizin yanındayız. Tarımsal alanda çiftçi ve üreticilerimizin sıkıntı yaşamamaları içinde gerekli tüm desteklerimizi hükümet olarak vermekteyiz. Başta Bozova ilçemiz olmak üzere diğer ilçelerimizde yaşanan enerji kesintisinin kısa sürede yeniden verilmesi için yaptığımz görüşmeler olumlu bir şekilde sonuçlanmıştır. Tarımsal alanda sulama alanında kullanılan enerjinin yeniden verilmesi ile birlikte çiftçilerimiz ve üreticilerimiz rahat bir nefes almış oldu’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI