USD
EURO
ALTIN

ABD’li Ajanla DEAŞ’lı Terörist Evli Çıktı

ABD Federal Soruşturma Bürosu’nda (FBI) görevli Daniela Greene adlı kadının  Suriye‘ye giderek DEAŞ’lı terörist ile evlendiği ortaya çıktı. TERÖRİSTE AŞIK OLARAK EVLENDİ CNN International haberine göre, FBI çalışanı Daniela Greene’ne Alman asıllı olan ve DEAŞ’ın üst düzey komutanları arasında bulunan  Denis Cuspert‘le ilgili araştırma görevi verildi. Gizli seviyede çevirmen olan FBI ajanın daha sonra araştırdığı […]

ABD’li Ajanla DEAŞ’lı Terörist Evli Çıktı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

ABD Federal Soruşturma Bürosu’nda (FBI) görevli Daniela Greene adlı kadının  Suriye‘ye giderek DEAŞ’lı terörist ile evlendiği ortaya çıktı.

TERÖRİSTE AŞIK OLARAK EVLENDİ

CNN International haberine göre, FBI çalışanı Daniela Greene’ne Alman asıllı olan ve DEAŞ’ın üst düzey komutanları arasında bulunan  Denis Cuspert‘le ilgili araştırma görevi verildi. Gizli seviyede çevirmen olan FBI ajanın daha sonra araştırdığı DEAŞ’lı teröriste aşık olarak  Suriye‘de evlendi. Federal Soruşturma Bürosu’na (FBI) eşi  Denis Cuspert ile ilgili çok sayıda yalan bilgi verdiği de ortaya çıkan Greene’nin, pişman olarak ülkesine dönerek yargılandı.

FACEBOOK YORUMLARI