İmsak Vakti 02:00
02:00
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa’da bulunduğunu belirterek sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
Yumaklı, “Nasıl ki tohum toprağa düştükten sonra köklü bir çınara dönüşüyorsa; gençlerimizin zihinlerine ektiğimiz bilim, teknoloji ve üretim sevdası da Türkiye Yüzyılı’nın en büyük güvencesi olacaktır” ifadelerini kullandı.
Milli Teknoloji Hamlesi’nin birlikte büyütülmeye devam edeceğini belirten Yumaklı, festivalin düzenlenmesinde emeği geçen başta T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar olmak üzere teknoloji üreten ve geliştirenlere teşekkür etti.
Hibya Haber Ajansı
Bakan Bak, yeniden başkanlığa seçilen Serdal Adalı’yı tebrik etti
1
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
8363 kez okundu
2
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5902 kez okundu
3
Keskinbıçak ve Bulut Aileleri Barıştı-(VİDEO)
1331 kez okundu
4
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1289 kez okundu
5
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1165 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.