İmsak Vakti 02:00
02:00
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün Manisa’da 7 çocuk annesi P.K.'nın , 17 yıl evli kaldığı ve boşanma aşamasında olduğu H.K. tarafından öldürüldüğünü belirtti.
"Bir anneye reva görülen bu hain, insanlıkla bağdaşmayan bu saldırıdan, işlenen cinayetten büyük bir acı, büyük bir üzüntü duydum." ifadelerini kullanan Bakan Yerlikaya, kadına şiddet olaylarının önlenmesi için güvenlik güçleriyle birlikte büyük bir mücadele verdikerini kaydetti.
Bu mücadelenin birçok kadın cinayetini engelliyor olduğunu ifade eden Yerlikaya, şunları aktardı:
"Cinayetle ilgili derhal 1 mülkiye, 1 de polis başmüfettişi görevlendirdim. Hayatını kaybeden P.K.’ya Allah’tan rahmet, öksüz kalan evlatlarına ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Kadına yönelik şiddeti sadece bir bireye değil; insanlık onuruna, insan haklarına, vicdana ve medeniyetimizin değerlerine vurulmuş bir darbe olarak görüyoruz. Bu mücadeleyi de kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz."
Hibya Haber Ajansı
Bakan Bolat, Bakan Szijjarto ile bir araya geldi
1
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
8218 kez okundu
2
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5902 kez okundu
3
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1288 kez okundu
4
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1164 kez okundu
5
Keskinbıçak ve Bulut Aileleri Barıştı-(VİDEO)
1130 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.