Kocaeli Valisi Aktaş, Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen “Türk İslam Sanatları’nın İzinde II” sergisini ziyaret etti. Gebze Belediyesi Meslek Eğitimi ve Sanat Eğitimi Kursları (GESMEK) kursiyerlerinin hazırladığı eserlerin yer aldığı sergi ziyaretinde Aktaş’a, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Yandık eşlik etti.
Tezhip, naht, minyatür ve hüsn-i hat sanatlarından 130 eserin yer aldığı sergiyi inceleyen Aktaş, eser sahipleriyle sohbet ederek çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik etti.
“Türk İslam Sanatları’nın İzinde II” sergisi, cumartesi günleri de dahil olmak üzere her gün 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.
Hibya Haber Ajansı
1
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
9359 kez okundu
2
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5911 kez okundu
3
Keskinbıçak ve Bulut Aileleri Barıştı-(VİDEO)
2409 kez okundu
4
Küba’da Görme Engelliler için Ulusal Rehabilitasyon Merkezi yeniden açıldı
1435 kez okundu
5
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1303 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.