İmsak Vakti 02:00
02:00
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Bakan Uraloğlu, açıklamasında, Tekirdağ-Malkara Devlet Yolu’ndan limana doğrudan bağlantı sağlayan Barbaros Limanı Bağlantı Yolu’nun iki yıldır hizmet verdiğini hatırlattı. Uraloğlu, yol sayesinde artan yük trafiğinin daha verimli yönetildiğini ve Kumbağ’da özellikle yaz aylarında yaşanan trafik yoğunluğunun azaltıldığını ifade etti.
Uraloğlu, “2 yıldır hizmet veren Barbaros Limanı Bağlantı Yolu sayesinde Türkiye’nin en büyük transit limanı Asyaport’a erişimi daha hızlı, güvenli ve konforlu hale getirdik.” ifadelerini kullandı.
Bölgenin üretim, ihracat ve lojistik kapasitesini güçlendiren yolun Tekirdağ’ın ulaşım altyapısına değer katmayı sürdürdüğünü belirten Uraloğlu, projenin liman bağlantılarının güçlendirilmesine önemli katkı sunduğunu kaydetti.
Hibya Haber Ajansı
İzmir’in toplu ulaşım sistemi UITP toplantısında ele alındı
1
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5847 kez okundu
2
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
3802 kez okundu
3
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1213 kez okundu
4
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1102 kez okundu
5
Erdoğan’dan Aydın Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalara ziyaret
966 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.