ŞUTSO üyelerinin sandık başına gittiği seçimlerde, meslek gruplarının komite başkanları ve üyeleri belirlenecek. Yoğun katılımla devam eden seçim sürecinde oda üyeleri, temsil edilecekleri meslek komitelerini belirlemek için oy kullanıyor.
Meslek komiteleri seçimlerinin tamamlanmasının ardından gözler, 5 Kasım’da gerçekleştirilecek ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimine çevrilecek.
Seçim sürecine ilişkin değerlendirmede, kazananın Şanlıurfa olması temennisinde bulunularak tüm adaylara başarı dilekleri iletildi.
ŞUTSO seçimlerinin kent ekonomisine, ticaret hayatına ve iş dünyasına hayırlı olması temenni edildi.
1
Vali Şıldak Acı Haberi Duyurdu: 3 Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı
14950 kez okundu
2
Şanlıurfa’da Yağmur Değil, İhmal Yağıyor
11377 kez okundu
3
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
9833 kez okundu
4
SİYASETİN ÇİVİSİ ÇIKTI: PARTİLER DEĞİL, KİMLİKLER KARIŞTI
7996 kez okundu
5
Eskimeyen Dostlar, Her Hafta Tazelenen Dostluklar
3762 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.