İmsak Vakti 02:00
02:00
Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde alt yapı çalışmalarından dolayı deforme olan cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.
İlçenin Yenişehir mahallesinde çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda sıcak asfalt çalışmalarını hızlandırdı.
Üst yapı çalışmalarının hava şartları el verdikçe sürdürüleceğini belirten Fen İşleri Müdürü Aydın Yüksekkaya, şunları kaydetti:
“Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak’ın talimatıyla alt yapı çalışmalarından dolayı deforme olan cadde ve sokaklarımızda üst yapı çalışmalarımız sürüyor, ilçe genelinde Yenişehir, Fırat, Dicle, Abdalağa, Kale mahalleleri ve birçok noktada başta sıcak asfalt olmak üzere kilitli parke taşı döşemesi ile yeni yerleşim alanlarında ise stabilize yol çalışmalarımız devam ediyor.”
Yenişehir Mahalle Muhtarı Ali Hançer ise mahallede yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ve ekibine teşekkür etti.
Başkan Canpolat ‘tan 10 Ocak çalışan gazeteciler günü mesajı
1
Başkan Yavuz’dan Sert Tepki !
399979 kez okundu
2
Bakan Memişoğlu: Aile Hekimliği Rehberi yayımlandı
3007 kez okundu
3
En düşük emekli maaşı 14 bin 469 TL oldu
2845 kez okundu
4
Eyyüp Peygamber Makamı Camisi Yenilendi
1400 kez okundu
5
Bozova: GAP Barajı’nın Gölgesinde Kalmış Bir Cennet
1389 kez okundu