İmsak Vakti 02:00
02:00
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Estonya’da savunma sektöründe faaliyet gösteren bir şirketi hedef alan yangından Rusya’nın sorumlu tutulmasına ilişkin açıklama yaptı.
Estonya ile tam dayanışma içinde olduklarını belirten Macron, “Estonya’ya tam dayanışmamı ifade ediyorum. Estonya, savunma sektöründeki bir şirketi hedef alan yangından Rusya’yı sorumlu tuttu.” ifadelerini kullandı.
Macron, birkaç hafta önce Almanya’nın da Leipzig Havalimanı’nda meydana gelen ciddi bir olaydan Rusya’yı sorumlu tuttuğunu hatırlatarak, “Bu tür düşmanca eylemlerin çoğalması, Rusya’nın tehlikeli bir şekilde ileri gitmeye devam ettiğini gösteriyor ve bu durum onu yalnızca çıkmaza sürükleyecek.” değerlendirmesinde bulundu.
Rusya’ya yönelik mesajında Macron, “Rusya, ne birliğimizi ne de Ukrayna’yı desteklemeye devam etme kararlılığımızı kırabileceğini bilmelidir.” dedi.
Hibya Haber Ajansı
Sapanca Belediyesi Futbol Turnuvası sona erdi
1
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
8142 kez okundu
2
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5902 kez okundu
3
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1288 kez okundu
4
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1164 kez okundu
5
Anand: Kanada ve Almanya ilişkilerinde işbirliğini artırma fırsatı var
1128 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.