İmsak Vakti 02:00
02:00
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, KAYMEK tarafından hazırlanan “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Sergisi”nin 15-19 Temmuz tarihleri arasında ziyarete açılacağını bildirdi.
Açıklamaya göre, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ. (KAYMEK) tarafından hazırlanan sergi, 15 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00’de düzenlenecek açılış programıyla ziyarete açılacak. Sergi, 19 Temmuz’a kadar vatandaşlar tarafından gezilebilecek.
Sergide, KAYMEK Dekoratif Tablo Yapımı ve Resim branşı öğretmenlerinin hazırladığı sanatsal kabartma yazılar ile 15 Temmuz ruhunu yansıtan özgün görseller yer alacak. Demokrasi, millî irade, vatan sevgisi, birlik ve beraberlik temalarının işlendiği eserlerin yanı sıra farklı tekniklerle hazırlanan el yapımı tablolar da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Açıklamada, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın eğitim, kültür ve sosyal belediyecilik vizyonu doğrultusunda hazırlanan serginin, Türk milletinin 15 Temmuz 2016’da ortaya koyduğu demokrasi ve millî irade mücadelesini sanat yoluyla gelecek kuşaklara aktarmayı amaçladığı belirtildi.
Milli hafızanın canlı tutulmasına katkı sunmayı hedefleyen serginin, ziyaretçilere hem tarih bilinci hem de estetik bir bakış açısı kazandırmasının amaçlandığı ifade edildi.
Hibya Haber Ajansı
GASMEK öğrencilerinden LGS’de dikkat çeken başarı
1
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5850 kez okundu
2
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
4174 kez okundu
3
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1216 kez okundu
4
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1106 kez okundu
5
Erdoğan’dan Aydın Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalara ziyaret
969 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.