Katar Dışişleri Bakanlığı, Katar’ın BM Daimi Temsilcisi Şeyha Alya Ahmed bin Saif Al-Thani’nin, BM Genel Kurulu’nun 81’inci Oturum Başkanı Khalilur Rahman ile New York’ta görüştüğünü bildirdi.
4 Kasım 2026’da gerçekleştirilen görüşmede, BM Genel Kurulu’nun 81’inci oturumu kapsamında karşılıklı ilgi alanına giren öncelikler değerlendirildi.
Görüşmede ayrıca Katar’ın, En Az Gelişmiş Ülkeler için Doha Eylem Programı’nın BM Üst Düzey Ara Dönem Değerlendirmesi’ne ev sahipliği yapmasına yönelik hazırlıklar ele alındı. Söz konusu toplantının 22-24 Mart 2027 tarihlerinde Doha’da düzenlenmesi planlanıyor.
Hibya Haber Ajansı
1976 Bozova Kepirce köyünde dünyaya geldim ilk okulu köy okulunda tamamladıktan sonra orta okulu Bozova YİBO okulunda tamamladıktan sonra lise öğrenimimi Şanlıurfa Ticaret ve Meslek lisesinde tamamladım. Gazetecilik mesleğine 1996 yılında başladım o günden bu güne Şanılurfa kent merkezinde bulunan bir çok gazete de muhabir üst yöneticilik yaptım. 2010 yılından bu yana da kendi ilçemde kendi gazetemi kurarak başta Bozova halkına mesleğimi ifşaa etmeye çalışıyorum.
1
Vali Şıldak Acı Haberi Duyurdu: 3 Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı
15160 kez okundu
2
Şanlıurfa’da Yağmur Değil, İhmal Yağıyor
11587 kez okundu
3
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
10064 kez okundu
4
SİYASETİN ÇİVİSİ ÇIKTI: PARTİLER DEĞİL, KİMLİKLER KARIŞTI
8223 kez okundu
5
Eskimeyen Dostlar, Her Hafta Tazelenen Dostluklar
3983 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.