USD
EURO
ALTIN

Kargılıda eğlenerek okuyorum yazıyorum projesi

Bozova kırsal mahallelerinde Kargılı İlkokulundaki öğrencilere eğlenerek okuyorum ve yazıyorum proje tüm hızıyla devam ediyor. Kargılı İlkokulu 1/ A sınıf öğretmeni Seda Uluğ  ve öğrencileri bu sene uluslararası bir proje olan Eğlenerek okuyor ve yazıyorum adli etwinning projesinde yer aldılar. Şanlıurfa, Bursa, Çorum, Amasya, Osmaniye, Zonguldak ve Gaziantep illerinden ayrıca yabancı ortakların da olduğu eğlenceli […]

Kargılıda eğlenerek okuyorum yazıyorum projesi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova kırsal mahallelerinde Kargılı İlkokulundaki öğrencilere eğlenerek okuyorum ve yazıyorum proje tüm hızıyla devam ediyor.

Kargılı İlkokulu 1/ A sınıf öğretmeni Seda Uluğ  ve öğrencileri bu sene uluslararası bir proje olan Eğlenerek okuyor ve yazıyorum adli etwinning projesinde yer aldılar. Şanlıurfa, Bursa, Çorum, Amasya, Osmaniye, Zonguldak ve Gaziantep illerinden ayrıca yabancı ortakların da olduğu eğlenceli proje yürüttüler. Projede en önemli amaç zorlu bir süreç olan okuma yazma dönemini eğlenceli hale getirmek onları sıkmadan eğlendirerek oyunlarla okuma yazmalarına katkıda bulunmaktı.Bu amaçla çeşitli etkinlikler planlandı.Kapaklardan legolardan hece kelime oluşturma sek sek tombala oyunları ayrıca çeşitli Wep2 araçlarını aktif kullanarak okuma yazma sürecini eğlenceli hale getirildi.Proje kurucuları sayesinde Uludağ Üniversitesinden Eğitim Bilimleri Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Hülya Kartal “Mini Mini Birlerle Okuma Yolculuğu” konulu, Bir Tutam Öğretmen Blogerı Behiye Varol ile “Materyallerle Somutlaştırarak Öğrenme” konulu ve “Eğitimci-Yazar Hüseyin Toy” ile bilim ve kitap konulu velilerinde dahil olduğu dolu dolu söyleşiler gerçekleştirildi.

FACEBOOK YORUMLARI