İmsak Vakti 02:00
02:00
Spor tırmanış branşında çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediye Spor Kulübü, sporcu ve antrenörleriyle milli takımlara katkı sunmaya devam ediyor.
Kulübün sporcularından Beril Korkmaz, Sefa Yaman ve Bilal Eltutan ile antrenör Bülent Aktaş, 18-19 Eylül tarihlerinde iki farklı ülkede düzenlenecek organizasyonlarda görev alacak.
İnegöl Belediye Spor Kulübü’nün küçükler kategorisindeki milli sporcusu Beril Korkmaz, 19 Eylül Cumartesi günü Bulgaristan’ın Varna kentinde gerçekleştirilecek Lider Disiplini U15-U13 Spor Tırmanış Balkan Şampiyonası’nda Türkiye adına yarışacak.
Sefa Yaman ve Bilal Eltutan ise 18-19 Eylül tarihlerinde Almanya’nın Augsburg kentinde düzenlenecek Spor Tırmanış Lider Avrupa Şampiyonası’na katılacak.
Genç A kategorisinde mücadele edecek Yaman ve Genç B kategorisinde yer alacak Eltutan’ın yanı sıra, İnegöl Belediyespor ve milli takım antrenörü Bülent Aktaş da organizasyonda görev yapacak.
Hibya Haber Ajansı
Tsahkna: Danimarka, Ukrayna’nın en kararlı destekçilerinden biri
1
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
7281 kez okundu
2
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5884 kez okundu
3
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1260 kez okundu
4
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1144 kez okundu
5
Erdoğan’dan Aydın Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalara ziyaret
1005 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.