İmsak Vakti 02:00
02:00
İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Güney Lübnan’da yürütülen operasyonlara ilişkin açıklama yayımladı.
IDF’nin açıklamasına göre, 91’inci Tümen birlikleri güvenlik bölgesinde silah ve mühimmat tespit çalışmalarını sürdürürken, son günlerde 401’inci Tugay askerleri El-Tiri bölgesinde bir yer altı tüneli ile içerisinde roketler ve havan mermilerinin bulunduğu bir silah deposu tespit etti.
Açıklamada ayrıca, El-Ras Marun bölgesinde görev yapan Yiftach (679) Yedek Tugayı birliklerinin de patlayıcılar, silahlar ve çeşitli savaş ekipmanları ele geçirdiği belirtildi.
IDF, tespit edilen silah ve mühimmatın Hizbullah tarafından İsrail güçlerine karşı kullanılmak üzere hazırlandığını öne sürerek, güçlerine yönelik tehditleri ortadan kaldırmaya yönelik faaliyetlerini sürdüreceğini ve Hizbullah’ın İsrail vatandaşlarına saldırmasına izin vermeyeceğini bildirdi.
Hibya Haber Ajansı
Bartın Tanıtım Günleri İstanbul’da ziyaretçilerini bekliyor
1
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5847 kez okundu
2
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
3710 kez okundu
3
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1212 kez okundu
4
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1102 kez okundu
5
Erdoğan’dan Aydın Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalara ziyaret
966 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.