İmsak Vakti 02:00
02:00
İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Batı Şeria’daki Itamar yerleşimi yakınlarında çıkan yangına müdahale sırasında bir İsrail vatandaşına yönelik bıçaklı saldırı gerçekleştirildiğini açıkladı.
IDF’nin açıklamasına göre olay, Samiriye Tugayı sorumluluk bölgesinde bulunan Itamar yerleşimi yakınlarında sabah saatlerinde çıkan yangın sırasında meydana geldi. Yangına müdahale çalışmaları sürerken iki saldırgan, bir İsrail vatandaşını bıçakla yaraladı.
Açıklamada, bölgede bulunan başka bir İsrail vatandaşının saldırıyı fark ederek iki saldırganı etkisiz hale getirdiği belirtildi.
Yaralanan kişinin, IDF’nin 669 Arama Kurtarma Birimi’ne ait helikopterle hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındığı bildirildi.
Olayın ardından İsrail güvenlik güçlerinin Beit Furik köyü çevresinde arama-tarama faaliyetleri başlattığı ve köyün kuşatma altına alındığı ifade edildi.
IDF ayrıca, Yehuda ve Şomron Bölgesi İtfaiye ve Kurtarma ekipleri ile Şin Bet ve polis soruşturmacılarının, olay öncesinde çıkan yangının çıkış nedenini araştırmak üzere inceleme başlattığını duyurdu.
Hibya Haber Ajansı
Yorumları Kapatmak, Güveni de Kapatmaktır
1
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5853 kez okundu
2
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
4727 kez okundu
3
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1220 kez okundu
4
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1110 kez okundu
5
Erdoğan’dan Aydın Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalara ziyaret
972 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.