İmsak Vakti 02:00
02:00
Fıstıkçım Nuts Hamburg Nuts Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Üzümcüoğlu tarafından Birecik’te şehit aileleri, gaziler ve yakınları onuruna geniş katılımlı bir iftar programı düzenlendi.
Birecik Fırat Konukevi’nde gerçekleştirilen programa yaklaşık 500 kişi katıldı.
Ramazan ayının manevi atmosferinde düzenlenen iftar programına şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra önceki dönem Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Nizip Ticaret Borsası Başkanı, Birecik MHP İlçe Başkanı, Birecik AK Parti İlçe Başkan Vekili, Birecik Kızılay İlçe Başkanı, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı, Halfeti AK Parti İlçe Başkanı, iş dünyasının temsilcileri, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katılım sağladı.
Programda konuşan Mehmet Üzümcüoğlu, şehit aileleri ve gazilerle aynı iftar sofrasında buluşmanın kendileri için büyük bir onur olduğunu belirterek, “Bu mübarek Ramazan ayında böylesine anlamlı bir buluşmada bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Katılım sağlayarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Yoğun katılımın olduğu iftar programı, edilen duaların ardından samimi sohbetlerle sona erdi.


Konya’da “Mukaddes Emanetler” sergisi Konyalılarla buluştu
1
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
7083 kez okundu
2
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5882 kez okundu
3
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1259 kez okundu
4
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1142 kez okundu
5
Erdoğan’dan Aydın Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalara ziyaret
1001 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.