İmsak Vakti 02:00
02:00
DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. Muharrem Tiler, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, basın mensuplarının bayramını kutladı.
ŞANLIURFA – DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. Muharrem Tiler, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, basının demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu belirtti. Gazetecilerin kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgiye ulaşması için büyük bir özveriyle görev yaptığını ifade eden Tiler, tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayarak görevleri başında hayatını kaybeden basın emekçilerini rahmetle andı.
Özgür Özel partisinin logosunu paylaştı
1
Vali Şıldak Acı Haberi Duyurdu: 3 Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı
9871 kez okundu
2
Şanlıurfa’da Yağmur Değil, İhmal Yağıyor
6164 kez okundu
3
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
4752 kez okundu
4
SİYASETİN ÇİVİSİ ÇIKTI: PARTİLER DEĞİL, KİMLİKLER KARIŞTI
3199 kez okundu
5
Bitki çaylarında hazırlama talimatı zorunlu hale geldi
1009 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.