İmsak Vakti 02:00
02:00
DEVA Partisi Ankara Milletvekili İdris Şahin, 2026-2027 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajda, eğitimin yalnızca ailelerin ekonomik imkanlarına bırakılmaması gerektiğini belirtti. Şahin, çocukların hayallerini ve meraklarını büyütecek adil bir düzen kurulması çağrısında bulundu.
Ailelerin eğitim sürecinde servis ve kantin ücretleri başta olmak üzere çeşitli ekonomik kaygılar yaşadığını ifade eden Şahin, çocukların sahip olduğu eğitim imkanlarının ailelerin gelir durumuna göre farklılaştığını belirtti.
Şahin, iyi eğitimin çocukların ailelerinin gelirinden bağımsız olarak iyi beslenebilmesi, kitaplara ulaşabilmesi, okula güvenle gidip gelebilmesi ve öğretmenleriyle huzurlu bir sınıfta buluşabilmesiyle başladığını söyledi.
Şahin, “Okul, çocukların arasındaki farkları büyüten değil, o farkları mümkün olduğunca azaltan yer olmalı” ifadelerini kullandı.
Hibya Haber Ajansı
48 ilde “Yeni Nesil Suç Örgütleri” operasyonu: 1008 şüpheli hakkında gözaltı kararı
1
Vali Şıldak Acı Haberi Duyurdu: 3 Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı
12488 kez okundu
2
Şanlıurfa’da Yağmur Değil, İhmal Yağıyor
8740 kez okundu
3
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
7230 kez okundu
4
SİYASETİN ÇİVİSİ ÇIKTI: PARTİLER DEĞİL, KİMLİKLER KARIŞTI
5550 kez okundu
5
Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan İfadeye Çağrıldı
1563 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.