İmsak Vakti 02:00
02:00
CENTCOM, Hürmüz Boğazı’ndaki gelişmelere ilişkin açıklama yaptı.
CENTCOM, İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun (IRGC) ABD güçlerinin IRGC’nin Hürmüz Boğazı’na mayın döşemesini önlemek amacıyla gerçekleştirdiği saldırıları “saldırganlık eylemi” olarak nitelendirdiği yönündeki iddianın yanlış olduğunu belirtti.
Açıklamada, ABD güçlerinin Hürmüz Boğazı’nda yakın tehdit oluşturan IRGC’ye bağlı mayın döşeme unsurlarına karşı sınırlı ve hassas müdahalede bulunduğu ifade edildi.
CENTCOM, müdahalenin sivil denizcileri, ticari deniz taşımacılığını ve küresel ticaretin serbest akışını korumak amacıyla gerçekleştirildiğini bildirdi.
Hibya Haber Ajansı
ABD borsalarında haftanın son işlem gününde düşüş
1
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
6948 kez okundu
2
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5880 kez okundu
3
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1258 kez okundu
4
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1140 kez okundu
5
Erdoğan’dan Aydın Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalara ziyaret
1000 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.